17. oktober 2021
Ann Sofie Orth og Elisabeth Ildal - nu partikolleger. Pressefoto
Ann Sofie Orth og Elisabeth Ildal - nu partikolleger. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elisabeth Ildal skifter til Konservative

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elisabeth Ildal skifter til Konservative

Liberal Alliances enlige medlem af Kommunalbestyrelsen skifter parti og indtræder i det Konservative Folkepartis gruppe

Rudersdal Avis - 20. maj 2020 kl. 10:30
Af Mikkel Svinth Rødgaard

Liberal Alliance er ikke længere repræsenteret i Rudersdal Kommunalbestyrelse. Elisabeth Ildal er skiftet til Det Konservative Folkeparti, som dermed vokser til fem og er den næststørste i kommunalbestyrelsen.

"Jeg skifter til Det Konservative Folkeparti, fordi jeg tror på, at mine mærkesager har de bedste muligheder i den konservative gruppe. Jeg er en frihedsorienteret politiker, hvor mindre offentlig styring, mere civilsamfund og mere personlig frihed er det, der tæller for mig," siger Elisabeth Ildal om beslutningen i en pressemeddelse.

Elisabeth Ildal har siddet i kommunalbestyrelsen siden 2013, hvor hun blev valgt første gang. Hun er medlem af Erhvervsudvalget samt Byplanudvalget. Hun er uddannet jurist og har haft egen virksomhed siden 1996, hvor hun blandt andet forvalter erhvervsejendomme.

I 2013 fik hun konstateret Parkinsons, og netop dén sag har hun siden lagt stor energi i. I 2017 udnævntes hun til Verdensambassadør- og international blogger i samarbejde med World Parkinson Coliation, New York og er stifter og formand for Cure4Parkinson. Et idrætsfristed for parkinsonramte.

En borgerlig ildsjæl

Formanden for Det Konservative Folkeparti i Rudersdal Ann Sofie Orth byder varmt velkommen til Elisabeth Ildal:

"Elisabeth er en borgerlig ildsjæl. Vi kender hendes store engagement og den gode energi, hun bringer til bordet. Det bliver en stor fornøjelse at arbejde langt tættere sammen med hende. Dét glæder vi os alle til," siger hun.

Elisabeth Ildal har arbejdet frivilligt som elitetræner i mange forskellige lokale sportsklubber, ikke mindst bordtennis i Vedbæk.

"Jeg har altid deltaget i, værdsat og respekteret det lokale liv og demokrati. Især idræts- & civilsamfundet driver og har altid drevet mig. Det er værdier, som jeg genfinder i Det Konservative Folkeparti", siger Elisabeth Ildal der nu vil være den konservative stemme i erhvervsudvalget:

"Jeg ser frem til at løfte den konservative erhvervsprofil i kommunen, hvor den grønne omstilling og erhvervsudviklingen skal gå hånd i hånd. Jeg forventer i de kommende år, at "green thinking" bliver den altoverskyggende drivkraft i vores samfund og et område, som Det Konservative Folkeparti har store ambitioner på. Endnu en hjertesag for mig med fantastiske udviklingsmuligheder. Jeg glæder mig meget til det fremtidige samarbejde i gruppen".

Elisabeth Ildal indtræder med øjeblikkelig varsel i den konservative gruppe.

Rejser du til udlandet i år?