7. juni 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Corona: Rotarianerne køber lokale gavekort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Corona: Rotarianerne køber lokale gavekort

Medlemmer i Holte Rotary Klub vil støtte lokalt ved at købe gavekort hos lokale butikker og restauranter

Rudersdal Avis - 09. april 2020 kl. 08:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holte Rotary er i sagens natur forhindret i at mødes fysisk, men klubben gennemfører møder elektronisk.

På mødet 30. marts diskuterede man, hvordan medlemmerne kan give en hjælpende hånd til andre i denne tid, hvor store dele af samfundet er lukket ned.

"I Rotary har vi som hovedregel et internationalt udsyn, men i denne Coronatid vælger vi at se på det nære. Vi har opfattelsen af, at lokalsamfundet på sundhedsområdet er godt dækket ind, mens erhvervslivet er nødlidende. Vi har derfor i Holte Rotary besluttet at støtte lokalt, og det vil vi gøre på den lidt lavpraktiske måde, at de næsten 50 medlemmer i klubben ser på muligheden af at købe gavekort hos lokale restauranter, butikker m.v.," siger præsidenten i Holte Rotary, Per Ankaer.

Han tilføjer:
"Det er lige nu, der er faretruende lavvande i kasseapparaterne. Når vi køber gavekort, giver vi en lille saltvandsindsprøjtning her og nu, og kan så indfri vores gavekort, når det hele er normalt igen, og man for eksempel kan gå ud og spise eller holde den udskudte fest."

På Holte Rotarys Facebooksside kan man finde et opslag om, at klubben køber gavekort.

I kommentarfeltet til dette opslag kan alle, der sælger gavekort i for eksempel restaurant-branchen, gå ind og skrive deres kontaktinformation og kort beskrive, hvad de tilbyder. Rotarianerne kan så se, hvor de kan henvende sig.

"Vi mener i Holte Rotary, at det er vigtigt at sende et signal om at støtte lokalt og om at stå bag myndighedernes opfordring til ikke at mødes. Ved at købe gavekort tilgodeser vi begge udfordringer," siger den lokale Rotary-præsident, Per Ankaer.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?