16. juli 2020
Birkerød Bicycle Club inviterer til åbent hus. Pressefoto
Birkerød Bicycle Club inviterer til åbent hus. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbent hus i Birkerød Bicycle Club

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbent hus i Birkerød Bicycle Club

Har du mod på lycra og landevej, så er Birkerød Bicycle Club måske noget for dig

Rudersdal Avis - 26. juni 2020 kl. 09:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der har været flere motionscyklister på vejene under coronaen, når nu fitnesscentrene var lukket ned, og derfor håber Birkerød Bicycle Club, at det har givet flere af de nye pedalatleter lyst at cykle i deres klubtøj. Birkerød Bicycle Club markerer derfor genåbningen af det sportslige Danmark med et åbent hus i lørdag 27 juni, hvor alle er velkomne.

Eneste forudsætning er at man er vant til at cykle, har en racercykel og en cykelhjelm. Er man ikke medlem, så duk blot op på dagen på Hestkøb Vænge 4, Birkerød.

Sæsonåbningen er gratis, og dagens program begynder klokken 9-10 med åbent klubhus med kaffe, croissanter, information om klubben og cykelsnak. Klokken 10-12.30 er der træning på tre niveauer på ruter á 40, 50 og 75 kilometer, og fra klokken 12.30 -13.30 står programmet øl, vand og pølser og flere muligheder for cykelsnak i klubhuset.

Det er gratis at deltage i sæsonåbningen.

Introforløb i august

Hvis man så bliver grebet af cykelsporten og Birkerøb Bicycle Club, skal man sætte kryds i kalenderen 13. august klokken 18.

Her starter nemlig et introforløb for nye medlemmer. hvor man bliver fortrolig med at køre i en gruppe og opnå grundlæggende forståelse for almindelige rutiner på landevejen, herunder at ligge på hjul, tegngivning og foretage kaffestop.

Tilmelding sker på mail sga@newmail.dk og man møder op på Hestkøb Vænge 4, Birkerød. Det koster 300 kr at deltage og det dækker samtid medlemskab af klubben i resten af 2020.

Har man flere spørgsmål kan de stiles til bestyrelsesmedlem Søren Gammelgaard, sga@newmail.dk eller 40590780. msr

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?