13. juni 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: NU er det NU

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NU er det NU

De kommende uger giver vi en buket farvestrålende tulipaner fra Nicoline Blomster på Lyngby Hovedgade til personer, der gør en forskel i hverdagen

Opdateret 04. juni 2020 kl. 02:31
Rudersdal Avis - 23. januar 2018 kl. 00:00
Af Af Pernille Borenhoff

"Jeanett er vores skovfitness-dronning', 'Jeanett er altid positiv og i godt humør', 'Vi er nærmest blevet afhængige af den sunde skovtræning med hende." Sådan lød begrundelserne for, hvorfor Jeanett Debb skulle modtage Ugens Buket fra Rudersdal Avis i februar 2017.

Det er mange år siden, at avisen startede traditionen med Ugens Buket. Og vi ved, at Ugens Buket er blevet et begreb, som mange af vores læsere kender og sætter pris på.

Det er dog ikke Rudersdal Avis, der suverænt afgør, hvem der skal modtage buketten. Det er nemlig alle jer læsere. I skal indstille en eller flere personer, som I synes fortjener anerkendelse og opmuntring i hverdagen.

Sådan gør du

Send en mail til: redaktion@rudersdalavis.dk - Husk at skrive 'Ugens Tulipanbuket' i emnefeltet.

Eller skriv til Rudersdal Avis, Gl. Lundtoftevej 1B, 2800 Kgs. Lyngby.

Skriv hvorfor personen fortjener Ugens Tulipanbuket

Skriv dit eget navn og telefonnummer, så vi kan kontakte dig, hvis det bliver din kandidat, vi vælger.

Og hvem kan så modtage buketten? Ja, i princippet kan det jo være hvem som helst. Det kan være den super gode pædagog, den frivillige fodboldtræner, der i al slags vejr trofast møder op for at lære miniputterne at sparke til en bold, korlederen, der uge efter uge synger det gode humør frem i folk. Måske er det hende, der løfte stemningen på arbejdspladsen, eller ham, der bare er en super kammerat.

Den første modtager af Ugens Buket kommer i avisen snart, så det er nu, at vi skal have jeres forslag til kandidater, som vi kan overraske i løbet af de kommende uger.

Hvor langt tror du Danmark når ved EM