29. oktober 2020
ZBCs nye efteruddannelsescenter henvender sig til ansatte i hotel- og restaurationsbranchen og tilbyder også kurser, der kan tages online, eller hvor kursisterne bestemmer indholdet. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

ZBCs nye efteruddannelsescenter henvender sig til ansatte i hotel- og restaurationsbranchen og tilbyder også kurser, der kan tages online, eller hvor kursisterne bestemmer indholdet. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: ZBC går nye veje med efteruddannelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ZBC går nye veje med efteruddannelse
Roskilde - 26. september 2020 kl. 10:33

ZBC kunne fredag indvie sit nye efteruddannelsescenter, der har hovedsæde i Roskilde, men også vil have aktiviteter i Ringsted og Slagelse. Men frem for kun at have et traditionelt center, hvor alle møder ind det samme sted, tilbyder ZBC nu også mere fleksible forløb, hvor kursisterne kan tage deres kursus helt eller delvist online eller som åbent kursus, hvor undervisere står klar til at lære de ansatte om lige netop det, de interesserer sig for.

- Fleksibilitet er alfa og omega for vores kunder. Derfor har vi nu lavet et tilbud, hvor kunderne kan opkvalificere sig i lige præcis det, de har brug for, når de vil, og hvor de vil, siger Glenny Hansen, der er uddannelsesdirektør på ZBC.

ZBC's nye efteruddannelsescenter åbner i en tid, hvor erhvervslivet efterspørger opkvalificering mere end nogensinde før. Udover at efteruddannelse naturligvis giver et vigtigt kompetenceløft, kan det også fungere som økonomisk hjælp til de brancher, der er hårdt ramt af coronakrisen.

Med VEU-godtgørelse og støtte fra kompetencefonde kan virksomhederne få dækket hele eller dele af de ansattes løn under efteruddannelsen. På den måde kan opkvalificeringen både give mere kompetente medarbejdere og samtidig fungere som en økonomisk håndsrækning. Centret tilbyder omkring 90 kurser indenfor fagområderne bager og konditor, kok og tjener, hotel- og konferenceområdet, ernæringsassistenter, slagter og gourmetslagter.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk