22. juli 2019
Foto: Lars Kimer
gallery icon

Se billedserie

Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Wauw for et havecenter: Det er en oplevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Wauw for et havecenter: Det er en oplevelse
Opdateret 09. marts 2019 kl. 12:22
Roskilde - 09. marts 2019 kl. 12:14
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Findes der noget værre end at skulle i havecenteret i regn og rusk, at gå og fryse, imens regnen gør det umuligt at se, hvad man handler fordi brilleglasene er umulige at se ud af. Dage med sådan et vejr, ligger havecentrene øde hen.

De dage findes ikke længere hos Havecentret Hobbbyland på Navervej, som i dag åbnede for 1100 topmoderne kvadratmeter, hvor man går rundt dejligt lunt og får sig en oplevelse, samtidig med at man finder inspiration til både have og stue. Ejer Steen Christensen har nemlig taget hul på en modernisering af havecenteret og med de 1100 kvadratmeter, som åbnede i dag, så er først del af strategien gennemført. Anden del af strategien er at bygge tilsvarende kvadratmeter i samme stil.

- Vi tager det i to omgange, så vi hele tiden kan holde åbent. Vi var nået dertil, hvor butikken trængte til en modernisering. Det er en fornøjelse at stå her i dag og se det hele fungere, som vi have ønsket. Vi ville gerne lave et havecenter, hvor vi giver folk en oplevelse. Det er min fornemmelse, at kunderne gerne kører efter oplevelsen, siger ejer Steen Christensen, som ejer centeret sammen med sine to sønner Jes og Jack.

Og folk strømmede til. Lidt flaskehals på p-pladsen må man vel forvente sådan en dag, men ind strømmede folk til citrontræer, orkideer, mimoser og andre spændende planter, som flittigt blev stillet i indkøbsvognene.

Havecentret Hobbyland har eksisteret i 45 år og Steen Christensen har sået som ejer de sidste 14.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk