23. januar 2021
Roskilde Kommune har sendt alle børn og ansatte hjem fra vuggestuen Solgården. Foto: Kim Rasmussen
Roskilde Kommune har sendt alle børn og ansatte hjem fra vuggestuen Solgården. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vuggestue coronaramt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vuggestue coronaramt
Roskilde - 26. november 2020 kl. 12:54

Vuggestuen Solgården på Fælledvej er midlertidigt lukket, efter alle 26 børn og 14 medarbejdere tirsdag eftermiddag blev sendt hjem til test for coronavirus. Det sker på grund af en smittet medarbejder.

Roskilde Kommune forventer, at vuggestuen er klar til at åbne igen på mandag. Det afhænger af, i hvilket omfang smitten har nået at sprede sig.

- Det kommer an på, om der er de medarbejdere, der skal til for at modtage børn forsvarligt. Det handler både om, at der er nok personale, og at der er nok kendt personale, for vi kommer ikke til at modtage børn i et hus, der alene har vikarer på arbejde, det vil ikke være forsvarligt, siger dagtilbudschef Christina Breinholt Schou.

Behovet for personale afhænger naturligvis også af, hvor mange børn der forventer at møde ind mandag. Vuggestuebørnene skal ifølge Sundhedsstyrelsens retningslinjer være testet negativ første gang eller holdes hjemme i syv dage.

Der har tidligere været lukket ned i andre og større daginstitutioner. Først på måneden måtte først Børnehuset Trekroner sende alle hjem, og få dage senere børnehusene Solstrålen og Peblingevej.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk