8. august 2020
Claus B. Hansen er kørt ud på et sidespor i forhold til Ny Østergade-projektet. Han synes, det er grove og usandfærdige beskyldninger imod ham, når det bliver antydet, at han er årsagen til, at projektet ikke er kommet i gang for længst. Foto: Thomas Olsen
Claus B. Hansen er kørt ud på et sidespor i forhold til Ny Østergade-projektet. Han synes, det er grove og usandfærdige beskyldninger imod ham, når det bliver antydet, at han er årsagen til, at projektet ikke er kommet i gang for længst. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vred arkitekt: Som i en diktaturstat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vred arkitekt: Som i en diktaturstat
Roskilde - 20. juni 2019 kl. 13:36
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Arkitekt Claus B. Hansen finder det både groft og uretfærdigt, når det bliver antydet, at han skulle være årsagen til, at Ny Østergade-projektet endnu ikke er kommet i gang.

arrow Læs også: Kørsel til Stevns dyrere end at flyve Jorden rundt

- Hvis nogen antyder, at jeg har været den faktor, der har forsinket projektet, er det den største joke i nyere tid. Det vil jeg simpelthen ikke have siddende på mig. Det er kommunen selv, der har forsinket forhandlingerne, som jeg end ikke har deltaget i. At jeg så skulle være ansvarlig for, at det ikke kommer nogen steder, er at vende det hele på hovedet. Det står jeg ikke model til, siger Claus B. Hansen, som nu har mistet sin option.

Som udgangspunkt synes han, at dialog altid er den bedste måde at komme videre på, men i dette tilfælde er han ikke helt så sikker.

- Jeg bryder mig ikke om, at dialog foregår på grundlag af urigtige oplysninger. Så bliver jeg ærgerlig. Jeg troede ikke, man agerede på den måde i et demokrati som Danmark. Jeg troede, at det var i diktaturstater, der skete sådan noget. Da jeg startede med at arbejde med projektet for over 10 år siden, var der ingen, der ville røre ved område, som blev anset for at være værdiløst. Jeg fik at vide, at jeg selv måtte lave forhandlingerne, og det har jeg gjort. Når man arbejder med at udvikle et areal igennem så lang tid, er det klart, er det efterhånden får en anden værdi, og nu siger kommunen tak for al det arbejde, jeg og mit hold har lagt i det, og snupper den værdi, siger Claus B. Hansen, som endnu ikke har beslutte, om han vil deltage i det udbud, kommunen planlægger at gennemføre senere.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde

arrow Aflyste offentlige udbud koster virksomheder dyrt
23. maj 2019 kl. 16:03 Opdateret: kl. 13:46
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk