13. juni 2021
Henrik Oxe har rygende travlt med at åbne kontorfællesskaber. Han er nu oppe på otte, men regner ikke med at stoppe før 30. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Henrik Oxe har rygende travlt med at åbne kontorfællesskaber. Han er nu oppe på otte, men regner ikke med at stoppe før 30. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Voxeværk skyder op som paddehatte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Voxeværk skyder op som paddehatte
Opdateret 16. november 2015 kl. 16:49
Roskilde - 16. november 2015 kl. 12:03
Af Kristian Jørgensen

Der er for alvor gået vokseværk i Voxeværket, efter Henrik Oxe for to år siden åbnede et kontorfællesskab på Københavnsvej.

arrow Læs også: Er Voxeværket Danmarks bedste firmanavn?

På Voxeværkets to års fødselsdag åbnede han lørdag sit andet kontorhus i Roskildes, denne gang på Industrivej. Kontorkæden har allerede bredt sig til otte huse og er landets største kontorfællesskab, men den voldsomme ekspansion stopper langt fra her.

Henrik Oxe forventer at have åbnet i alt 13 Voxeværket i landet til nytår, 22 til sommer og 30 inden for tre år. Planen er også at slå sig ned i Hamborg, Berlin og Malmø.

- Det er en rigtig fin forretning, siger Henrik Oxe, som nu har udskiftet Voxeværket fra sidegesjæft til sin salgsvirksomhed til at bruge størstedelen af sin tid på det.

Ifølge Henrik Oxe er der ingen større videnskab bag den store vækst. Fidusen er kort og godt, at man for en overkommelig pris kan få sit eget kontor, hvor man ikke skal tænke på hverken vand, varme og internet. Ikke mindst kan man som iværksætter opleve noget fællesskab og sparring i sin dagligdag ved at komme ud af kælderen derhjemme.

arrow Roskilde-firma fusionerer med Jysk Pension
20. juni 2017 kl. 21:05 Opdateret: kl. 12:10
arrow Iværksættere får eget hus
14. november 2013 kl. 13:57 Opdateret: kl. 13:57
Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk