19. juni 2021
Det var på Mulligans, en 27-årig mand fra Solrød overfaldt en ung kvinde fra Roskilde. Foto: Britt Nielsen
Det var på Mulligans, en 27-årig mand fra Solrød overfaldt en ung kvinde fra Roskilde. Foto: Britt Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Voldsoffers troværdighed var ikke i top

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Voldsoffers troværdighed var ikke i top
Roskilde - 13. maj 2021 kl. 07:22
Af Steen Østbjerg

Det er efterhånden længe siden, at værtshusene har kunnet holde længe åbent, hvilket også har resulteret i langt færre voldssager med udspring i værtshusmiljøet.

arrow Læs også: Irer slog hårdt ved irsk pub

På Mulligans var der dog et af de sjældne tilfælde af vold i slutningen af november. Ved ottetiden om aftenen røg en 27-årig mand fra Solrød i totterne på en yngre kvinde fra Roskilde, som han trak bagover og ned på gulvet.

Efter kvindens forklaring til politiet, slog han hende også flere gange i ansigtet, lige som han satte sig oven på hende og pressede sit knæ hårdt ned i hendes brystkasse og hals. Hvad hun havde glemt at fortælle - og hvad der kom frem i retten - var, at hun også havde slået ham. Det var ikke noget, der fremgik af optagelserne fra videoovervågningen på Mulligans, men det svækkede kvindens troværdighed, og derfor anså retten det ikke bevist, at den 27-årige havde slået hende. Videooptagelserne viste heller ikke tydeligt, hvad der foregik, efter at kvinden var blevet trukket omkuld, og derfor blev påstanden om et knæ i halsen heller ikke bevist.

Den resterende del af tiltalen kom anklagemyndigheden dog i mål med, så den 27-årige blev dømt for vold. Det er han blevet før, og selv om det efterhånden er en del år siden, var det årsag til, at retten valgte at give ham en straf, som kun delvist var betinget. Den lød på 60 dages fængsel, hvoraf 10 dage skal afsones, mens han kan slippe for den resterende del, hvis han afvikler 40 timers samfundstjeneste hen over sommeren.

arrow Video tog luften ud af værtshusballade
26. november 2017 kl. 06:44 Opdateret: kl. 15:41
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk