20. oktober 2021
Der var et større slagsmål ved Statinscenteret i Roskilde i aftes.
Der var et større slagsmål ved Statinscenteret i Roskilde i aftes.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Voldeligt overfald i aftes: Større slagsmål ved stationen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Voldeligt overfald i aftes: Større slagsmål ved stationen
Roskilde - 16. september 2020 kl. 12:11
Af Lars Kimer

Det blev i den grad delt øretæver ud ved Stationscenteret i Roskilde tirsdag aften, hvor to unge mænd blev overfaldet. Klokken var 20.49, da politiet blev involveret og hastede til stationscenteret.

arrow Læs også: 15-årig dreng blev slået og sparket af gruppe på 10

Da en patrulje kom frem, traf betjentene to unge mænd, som var kommet til skade og blødte fra hovedet. En ambulance kom til stedet, hvor de to unge, en 17-årig fra Roskilde og en 16-årig fra Viby, blev tilset. De blev efterfølgende behandlet på skadestuen for overfladiske skrammer.

Den 16-årige havde kort forinden haft en kontrovers med en bekendt foran restauranten Spise Station i Stationscentret 1. Den 16-årige forlod stedet, men blev straks efter opsøgt af den bekendte, som var sammen med flere andre unge mænd. Den 16-årige blev overfaldet med slag og spark, men det lykkedes den 16-årige at stikke af og tilkalde den 17-årige.

Gruppen fra tidligere opsøgte igen de to venner foran Føtex, hvor de begge blev overfaldet med slag og spark. Overfaldsmændene stak herefter af fra stedet på el-løbehjul i østlig retning mod stationscentret.

Overfaldsmændene beskrives alle som 15-16 år og med mellemøstligt udseende. To af mændene fra overfaldsgruppen er der lidt yderligere beskrivelser af.

A: Kraftig af bygning, 165-170 cm høj, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Gedeskæg, Talte: Arabisk. Iført en rød/hvid hættetrøje.

B: Spinkel af bygning, 170 cm, Hudfarve: Brun, Hårfarve: lys, Hårlængde: Kort, Talte: Arabisk, Iført: sort hættetrøje. Medbragte el-løbehjul.

Politiet efterforsker nu sagen for at forsøge at finde frem til den bekendte og de unge mænd, som han var i følgeskab med. Vidner, som har overværet optrinnet foran restauranten ud for nr. 1 eller senere ved Føtex tirsdag aften omkring klokken 20.35-20.49, må meget gerne kontakte politiet.

arrow Halstørklædetyveri endte med trusler
28. september 2020 kl. 11:48 Opdateret: kl. 11:48
arrow Nye Borgerlige har fundet spidskandidat til deres første valg
25. september 2020 kl. 13:01 Opdateret: kl. 12:33
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk