7. august 2020
Hanne Jeppesen er Veddelev Vinterbadnings altmuligkvinde, så det var helt naturligt, at det var hende, der skulle klippe snoren til foreningens egen nye sauna.
gallery icon

Se billedserie

Hanne Jeppesen er Veddelev Vinterbadnings altmuligkvinde, så det var helt naturligt, at det var hende, der skulle klippe snoren til foreningens egen nye sauna.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vinterbadere har fået sauna på rekordtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vinterbadere har fået sauna på rekordtid
Roskilde - 18. november 2019 kl. 16:08
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tingene er gået imponerende hurtigt for Veddelev Vinterbadning. Allerede inden sin toårs fødselsdag har foreningen taget sin egen »permanente« sauna i brug.

I timerne op til indvielsen var der hektisk aktivitet med at gøre alt så klar som muligt. Det foregik i lørdagens øsende regnvejr, men da gæsterne indfandt sig, blev det heldigvis tørvejr for en stund, så kartoffelchipsene i skålene undgik at komme til at hænge med ørerne, og der kunne skåles uden at have en opslået paraply i den anden hånd. Men trods den store indsats er der stadig et par ting, der mangler.

- Vi asfalterer, mens vi kører, siger Lone Sillesen, formand for Veddelev Vinterbadning.

Plads til 16

Men det er småting, der udestår, og saunaen kan sagtens bruges nu - og er allerede blevet det i et par uger. Dermed er Veddelev Vinterbadning nu for alvor kommet på plads, og det altså på rekordtid. I slutningen af klubbens første sæson - i foråret - blev der lejet en træfyret tøndesauna, men siden har klubben fået lavet sin helt egen »permanente« sauna ud af en ombygget 20 fods container. Træbeklædt, så det ikke gør ondt i øjnene at kigge på den, og apteret med bænke nok til 15-16 personer, der alle vil kunne sidde og nyde udsigten over havnen, fjorden og Kattinge Vig.

Det kan de gøre i varmen fra den elovn. Varmen i tønden var mere hyggelig, siger de, der prøvede den, men de er alle godt tilfredse med byttet, for nu er det slut med at slæbe brænde til saunaen på havnen, og inden længe bliver det tilmed muligt at programmere den ny sauna, så den er varm, når man ankommer.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde - på papir eller som e-avis.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk