25. september 2021
Steen Broby er tovholder på erhvervsnetværket 4000nord, som dækker en række byer nord for Roskilde med Ågerup og Gundsømagle som de største. Foto: Kim Rasmussen
Steen Broby er tovholder på erhvervsnetværket 4000nord, som dækker en række byer nord for Roskilde med Ågerup og Gundsømagle som de største. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vindernavn til voksende erhvervsnetværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vindernavn til voksende erhvervsnetværk
Roskilde - 27. marts 2018 kl. 15:56
Af Lars Ahn Pedersen

4000nord bliver navnet på erhvervsnetværket for bysamfundene nord for Roskilde, der indtil nu har været kendt som »klyngelandsby-projektet«. På den seneste workshop blev det nye navn offentliggjort, efter at der har været holdt en navnekonkurrence. Vindernavnet blev foreslået af både Thomas Bredholt og Uffe Gottschalk, som hver blev belønnet med en flaske Bollinger Champagne.

arrow Læs også: Nyt erhvervsnetværk hjulpet i gang af GDPR

Erhvervsnetværket var oprindeligt for det område, som Ågerup og Omegns Landsbyråd dækker samt Herringløse og Hvedstrup, der til sammen rummer 12 mindre bysamfund. Nu er kredsen blevet udvidet med Gundsømagle, som deltog i den seneste workshop med flere repræsentanter.

Indtil videre vil en styregruppe stå for 4000nords uformelle aktiviteter, og der vil først blive stiftet en forening, hvis der opstår behov for det. I første omgang arbejdes der på at få oprettet en operationel og erhvervsopdelt database, så 4000nord kan få sendt information ud til de relevante modtagere. Det vurderes at være en bedre løsning end at bruge CVR-registret, der ikke anses for at være egnet til formålet.

Desuden skal der oprettes en erhvervsportal under domænet 4000nord.dk, som skal anvendes til intern profilering af områdets kompetencer og til interaktiv kommunikation.

arrow Nyt erhvervsnetværk: Kan vi blive lidt som Herslev?
14. januar 2018 kl. 09:02 Opdateret: kl. 21:47
Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk