4. august 2021
Djalmas Vinbodega har taget initiativ til en vinklub. Foto: Djalmas Vinbodega
Djalmas Vinbodega har taget initiativ til en vinklub. Foto: Djalmas Vinbodega
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vinbodega stifter vinklub: Fortæl om din yndlingsvin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vinbodega stifter vinklub: Fortæl om din yndlingsvin
Roskilde - 28. maj 2021 kl. 11:44

Efter genåbningen har den lille vinbar Djalmas Vinbodega i Djalma Lunds Gaard i Roskilde oplevet en øget efterspørgsel efter vinoplevelser, og nu har »kældermester« og indehaver Thomas Gjørup taget konsekvensen og startet en lille vinklub.

arrow Læs også: Vinbar bliver til vinbodega: Var ikke hyggelig nok

- Vi har startet Djalmas Vinvenner, fordi vin handler om at hygge sig sammen med ligesindede. Halvdelen af glæden ved at nyde et godt glas vin er at dele oplevelsen med andre. Der er ikke meget ved at nyde en enkeltmarksvin, en gemt skat fra kælderen eller et nyfundet vinhus, der holder max, hvis du ikke kan dele den med nogen. Det er jo det smukke ved vin, siger han.

Djalmas Vinvenner er en vinklub for vininteresserede, der gerne vil mødes med ligesindede og tale om vin og mad. Tanken er, at man her kan få ny vininspiration fra de andre gæster, der tager deres bud på en interessant flaske med. Men der er også allerede planlagt smagninger med vinimportører og vinkyndige, der vil sætte fokus på spændende områder og stilarter.

- Vi starter ud med at mødes hver anden onsdag i juni og juli. Den første dato er onsdag den 2. juni klokken 18, og derefter vil vi løbende dele begivenheder og hvilke smagninger, der kommer på programmet, i Vinvennernes Facebook-gruppe, ligesom vi også åbner op for tilmelding på vores hjemmeside, siger Thomas Gjørup.

I juni og juli er møderne begrænset til 10 personer. Hvert medlem medbringer deres egen flaske vin, som de har lyst til at dele med de andre. Programmet er så ganske enkelt, at deltagerne taler om de vine, som man hver især har medbragt.

De uformelle onsdage med Djalmas Vinvenner koster 100 kroner at deltage i, og Djalmas Vinbodega sørger for glas, vand, lokale specialiteter fra Roskilde og omegn.

arrow Ny vinbar skal videre ud i verden
21. marts 2018 kl. 15:28 Opdateret: kl. 08:22
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk