31. juli 2021
Thomas og Annizette Gjørup har lavet Vivino bar i Djalma Lunds Gaard om til Djalmas Vinbodega i håb om at gøre stedet mere hyggeligt og afslappet. Foto: Anders Husa
gallery icon

Se billedserie

Thomas og Annizette Gjørup har lavet Vivino bar i Djalma Lunds Gaard om til Djalmas Vinbodega i håb om at gøre stedet mere hyggeligt og afslappet. Foto: Anders Husa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vinbar bliver til vinbodega: Var ikke hyggelig nok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vinbar bliver til vinbodega: Var ikke hyggelig nok
Roskilde - 30. oktober 2020 kl. 11:42

Vivino bar i Djalma Lunds Gaard i Roskilde er genåbnet med et nyt koncept og et nyt navn, Djalmas Vinbodega.

arrow Læs også: Vinbodega stifter vinklub: Fortæl om din yndlingsvin

- Djalmas Vinbodega er mit bud på en afslappet vinbar, hvor man ikke behøver at vide alt muligt om vin for at få lov at være her. Jeg håber, at gæsterne vil prøve sig lidt frem, skænke selv og bare slappe af med et godt glas vin, siger Thomas Gjørup, som på den nye vinbodega har fået titlen »kældermester«.

Thomas Gjørup og hans kone Annizette Gjørup ejer sammen Djalmas Vinbodega og bor selv i Roskilde. Parret stod også bag den tidligere Vivino bar, som var en live version af vinappen Vivino, men konceptet blev lidt »for smart« i forhold til, hvad de egentlig ønskede at skabe.

- Vivino bar blev slet ikke det hyggelige sted, som vi selv ønskede at besøge. Der var simpelthen for meget app, digitalt vinkort m.m. over konceptet. Vores drøm var og er at skabe et lille, lokalt åndehul, der først og fremmest er hyggeligt og afslappet, og hvor de mange gode råvarer, som vi har i Roskilde og omegn får en indtrædende plads, siger Annizette Gjørup i en pressemeddelelse.

På Djalmas vinhylder er der fyldt op med både europæiske og oversøiske vine til enhver smag - fra det moderne til det ultraklassiske. Og dertil kan man nyde lokale oste, charcuteri, kød, mjød, rom, gin og øl fra oplandet.

Vinbodegaens gæster kan fx købe en charcuteritallerken med navnet »Rundt om Roskilde« med lokale delikatesser, rillette og pølser fra Gris, Lam & Co og oste fra Copenhagen Goat Milk. Eller de kan nyde en fadøl fra Herslev Bryghus, eller en cocktail baseret på håndlavet spiritus fra Getspirits Distillery i Roskilde.

arrow Ny vinbar skal videre ud i verden
21. marts 2018 kl. 15:28 Opdateret: kl. 08:22
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk