29. oktober 2020
Lastvognen var pakket med lys- og lydudstyr, så det var småt med pladsen for Rigtige Mænd, der dog kunne glæde sig over, at de kun er fem mand i bandet. Heat, der spillede fredag, er en sekstet og stod og sad endnu tættere. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Lastvognen var pakket med lys- og lydudstyr, så det var småt med pladsen for Rigtige Mænd, der dog kunne glæde sig over, at de kun er fem mand i bandet. Heat, der spillede fredag, er en sekstet og stod og sad endnu tættere. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Tusindvis af tilhørere til hjulemusik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Tusindvis af tilhørere til hjulemusik
Roskilde - 23. august 2020 kl. 11:45
Af Steen Østbjerg

Jyllinge Festival havde tydeligvis fat i noget af det rigtige, da den insisterede på ikke at ligge stille, blot fordi forsamlingsforbuddet har stukket en pind i hjulet på festen, som man kender den.

arrow Læs også: Festival overrasker: To aftener med musik i hele byen

Når Muhammed ikke kan komme til bjerget, må bjerget som bekendt komme til Muhammed, så både fredag og lørdag var der »udbringning« af fest i form af JF On Wheels, hvor musikken kom ud i næsten alle kroge af Jyllinge.

Fredag blev det en meget sen afslutning, som i nogen grad skyldtes lidt tekniske problemer, men som også kunne tilskrives et meget spillelystent Heat, som endte med at være spille fra den lille scene på ladet af en lastvogn i fire timer(!), og lørdag var det »Danmarks næstkedeligste band,« Rigtige Mænd, der overtog stafetten.

Begge dage var stemningen i top langs hele zigzagruten, hvor der ikke mindst i Nordmarken var mange private fester, der var rykket ud i forhaven for at kunne være en del af den alternative festival.

- Vi har aldrig prøvet nogen lignende. Eller hørt om det, for den sags skyld! Derfor er vi også glade for, at vi ikke er de første, sagde bandets forsanger, Thomas Gammelgaard, umiddelbart inden turen startede.

Tonelejet antydede en vis skepsis, men den blev absolut gjort til skamme, og hvor bandet kom frem, blev der uåuåuå'et med fra vejkanten - lige bortset fra oppe på Rådalsvej, hvor setlisten bød på »Popmusikerens Vise.« I dén bliver der som bekendt åæåæ'et.

Bagefter var musikerne godt brugte, men glade, og Thomas Gammelgaards grinende kommentar var: »I skal se at få lagt noget ordentlig asfalt herude i Nordmarken. Eller også er det bare chaufføren, der kører virkelig dårligt!«

Hvor mange tilhørere der var langs ruten, er svært at afgøre, men de skal tælles i tusinder over begge dage.

arrow Flot beløb: Festival pønser på overraskelse
01. maj 2020 kl. 18:45 Opdateret: kl. 12:58
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk