10. august 2020
Billedet her er taget med skiklubbens gode webkamera, og her kan man tydeligt se sporene efter traktoren i højre side på bakken.
gallery icon

Se billedserie

Billedet her er taget med skiklubbens gode webkamera, og her kan man tydeligt se sporene efter traktoren i højre side på bakken.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Porsche og traktor smadrer skibakke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Porsche og traktor smadrer skibakke
Opdateret 12. april 2018 kl. 14:03
Roskilde - 12. april 2018 kl. 11:50
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skibakken i Hedeland har været udsat for et spektakulært hærværk, som involverer en Porsche og en traktor. Det skriver DAGBLADET Roskilde/sn.dk.

arrow Læs også: Skibakken i Hedeland satser på åbent i weekenden

Søndag morgen klokken 6.30 dukkede billygterne op på toppen af skibakken i Hedeland.

Få øjeblikke senere kører det, som ifølge næstformand i Roskilde Skiklub, Mads Bondo, grangiveligt ligner en sort Porsche Panamera ned ad skibakken og direkte ind i den store bunke sne, som fortsat ligger på skibakken, og her sidder bilen så uhjælpeligt fast.

Det er begyndelsen på et noget spektakulært hærværk, som har ødelagt skibakken i Hedeland for et anseeligt beløb.

- Vi kan se på overvågningsbillederne, at to personer noget forvirrede drøner rundt om bilen i sneen og prøver at finde en løsning på det problem, de har skabt for dem selv, siger Mads Bondo.

Omkring klokken 7.20 søndag morgen tages der så hul på næste kapitel, som kan ende med at blive en dyr historie for skiklubben.

- Ud over toppen på skibakken kommer en rød traktor, som begynder at arbejde på at trække Porschen fri. Traktoren kører noget rundt på bakken, inden det lykkes. Den forsvinder på et tidspunkt bag bakken og dukker så op på toppen og kører igen en tur ned, forklarer Mads Bondo.

Til sidst får traktoren trukket Porschen fri, og de to kører forbi klubhuset i bunden af bakken, da de lister af omkring klokken 8.30.

De to har efterladt sig noget særdeles synlige og dybe hjulspor i bakken, som lige p.t. er meget sumpet, ikke mindst fordi den store bunke sne midt på bakken fortsat afgiver anseelige mængder væske til bakken.

- Der er mange hundrede meter hjulspor rundt på bakken, siger Mads Bondo, som frygter en regning for udbedring af skaderne på omkring 50.000 kroner.

- Jeg har aldrig set noget lignende. Jeg forstår ikke, hvad der går gennem hovedet på folk, som gør sådan noget. Finder vi dem ikke, så er der kun vores kasse, der kan betale. Så må vi finde pengene i dem, vi har tjent ved, at vores mange frivillige har holdt åben på skibakken i vintersæsonen, siger Mads Bondo.

Traktoren er rød, med lyse eller hvide fælge, og den har en stor sort klods bagpå. Sagen er for længst anmeldt til Københavns Vestegns Politi, og skibakken ligger inde med mere og bedre billedmateriale end det, DAGBLADET har fået lov at se.

- Det har vi naturligvis givet til politiet i håb om, at vi kan finde de skyldige, siger Mads Bondo.

Herunder kan du se videoovervågning fra stedet, hvor man kan se bilen køre ned ad bakken og blive hjulpet fri af en traktor. Videoen bringes med tilladelse fra Roskilde Skiklub.

arrow Porsche smadrer skibakke: Politiet sigter mand med »hukommelsestab«
01. november 2018 kl. 12:11 Opdateret: kl. 12:11
arrow Dronevideo: Så smadret er skibakken efter porsche-hærværk
15. april 2018 kl. 11:52 Opdateret: kl. 16:45
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk