28. februar 2020
Foto: Hans-Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video - Vild oprykningsjubel: Lille klub kun en række fra divisionerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video - Vild oprykningsjubel: Lille klub kun en række fra divisionerne
Roskilde - 14. marts 2018 kl. 11:42
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I sidste sæson rykkede Gundsølilles håndboldkvinder for første gang op i serie 1. En af holdets rutinerede kræfter, Louise Jørgensen, forudså ved den lejlighed, at GSG&IF også ville være i serie 1 når sæsonen sluttede.

arrow Læs også: Håndbolddrømmen brast: Gundsølille misser 3. division

Hun tog så meget fejl.

I aftes kunne oprykkerholdet nemlig fejre endnu en oprykning, og nu er der bare en række mellem dem og divisionshåndbold.

- Det var jo et forsøg på at sige, at vi ikke rykkede ned - og det gjorde vi heller ik´ke. Denne gang tør jeg godt sige »vi rykker ikke op til næste år«. Men vi kan godt begå os i kvalrækken, griner Louise Jørgensen.

25-18 stod der på måltavlen, da kampen mod Raklev sluttede, og jublen kunne bryde løs.

Der blev fundet konfettirør, champagne og specialproducerede øl til lejligheden frem, imens assisterende landstræner Lars Jørgensen delte oprykningstrøjer ud til holdet, som fik stående klapsalver af en godt fyldt Gundsølillehal.

Der bor 278 mennesker i Gundsølille - okay lidt flere, hvis »forstæder« som Ågerup og Store Valby tælles med - og i hallen var der ikke under 200 mennesker til den kamp, som skulle være klubbens oprykningsfest.

- Det er jo det romantiske ved håndbold. Her sidder 200 mennesker og ser på håndbold i landets sjette-bedste række. Det er sådan noget, de små klubber kan. Hvis de forstår det, så kan de samle deres lokalområde, og det må man sige, at Gundsølille har forstået til sådan en kamp som den her, sagde han til DAGBLADET Roskilde i pausen, inden et par friske drenge, som var ude for at samle ind til hospitalsklovnene, blokkede ham for en skærv.

Efter kampen var det en flok enormt glade spillere, der lod jublen bryde løs. Simone Ilsøe er 26 år og har i år 20-års jubilæum i klubben.

- Jeg begyndte som seks-årig, og nu er vi i kvalrækken. Det har Gundsølille aldrig været før. Vi var da i tvivl om, vi kunne klare at spille i serie 1, men nu er vi ubesejrede med tre kampe igen. Det er helt vildt. Normalt kommer der 20-30 mennesker og ser vores kampe, i dag er der 200. Det viser jo, hvad vi kan som en lille klub, siger hun iført guldparyk og med en halvfyldt champagneflaske i den ene hånd.

arrow Video og billedserie: Håbet om 3. division lever i lille landsby
10. april 2019 kl. 05:59 Opdateret: kl. 23:41
arrow Lyt lige: Verdensmestrene vandt over Gundsølille
08. april 2019 kl. 05:16 Opdateret: kl. 10:04

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk