31. juli 2021
En ny aktivitet har holdt sit indtog på Roskilde Havn. Hver onsdag vil der fremover være yoga i spejlbassinet.
gallery icon

Se billedserie

En ny aktivitet har holdt sit indtog på Roskilde Havn. Hver onsdag vil der fremover være yoga i spejlbassinet.
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video - Hvad er nu det: Yoga på vandet?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video - Hvad er nu det: Yoga på vandet?
Roskilde - 01. juni 2017 kl. 16:24
Af Lars Kimer

Endnu en aktivitet har fundet vej til Roskilde Havn. Går du fremover tur på havnen om onsdagen, så slå lige et smut forbi spejlbassinet ved restaurant Snekken, for i bassinet vil du formentlig se en gruppe mennesker i gang med at dyrke yoga på noget, det utrænede øje vil betragte som store surf-brædder. Det skriver dit lokale dagblad, DAGBLADET Roskilde.

Der er tale om brædder brugt til at stå op og padle på fx fjorden, men nu har yogalærer Astrid Kunzendorf fra Himmelev fået den ide, at brædderne kan bruges til en gang afslappende og vuggende yoga.

- Jeg har boet en del år i Toronto, og der har de haft de såkaldte SUP-boards en del flere år, end vi har her i Danmark, og der så jeg dem brugt til yoga, fortæller Astrid Kunzendorf.

SUP-Yoga-sæsonen blev skudt i gang for en uges tid siden, og den forventes at løbe ind til midt i september, hvis vejret tillader det.

De fem deltagere denne onsdag aften er kravlet i våddragter. Så varmt er hverken vand eller luft til, at det endnu er tid til badetøj eller shorts og T-shirt, inden man glider ud på vandet på sit board.

- Yoga handler jo både om fysisk og mental sundhed. Og vi computer-kontor-mennesker kommer for lidt ud i naturen. Her kan vi kombinere yogaen med frisk luft og lyden af vand. Det giver en anden oplevelse, man slapper mere af og sover virkelig godt om natten, forklare Astrid Kunzendorf.

Vil du med på vandet, så kan Astrid Kunzendorf kontaktes på tlf. 25 21 90 12, eller via hendes facbookside Roskilde SUP yoga. En enkelt tur på vandet står i 220 kroner alt inklusiv og man er omklædt og klar til at komme på vandet 17.30 og sessionen slutter klokken 19.00.

SUP-Yoga er blevet til i et samarbejde med Roskilde Kajakpolo, hvor deltagerne låner alt udstyret.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk