27. maj 2020
Årets modtager af Handicapprisen, Claus Halkjær (yderst th), kendes blandt andet fra ITCs brugerband Candy Floss, som optrådte ved prisuddelingen. Fra venstre ses Søren Hansen, Søren Jensen og Tania Soltau Pedersen. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Årets modtager af Handicapprisen, Claus Halkjær (yderst th), kendes blandt andet fra ITCs brugerband Candy Floss, som optrådte ved prisuddelingen. Fra venstre ses Søren Hansen, Søren Jensen og Tania Soltau Pedersen. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Handicappris til manden bag festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Handicappris til manden bag festival
Opdateret 08. december 2017 kl. 11:02
Roskilde - 08. december 2017 kl. 06:34
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jublen var stor, da det blev afsløret, at Claus Halkjær er dette års modtager af Handicapprisen i Roskilde Kommune, og det skyldtes ikke kun, at prisuddelingen fandt sted på hans »hjemmebane«, dagcenteret ITC i Svogerslev.

arrow Læs også: Se billeder: Kandis var et scoop for handi-festival

Claus Halkjær fik nemlig prisen for alt det, han udfører ved siden af sit daglige arbejde som musikkonsulent på ITC, der er et dagcenter for cirka 130 udviklingshæmmede borgere.

I år var han en af hovedkræfterne bag den første udgave af en musikfestival for handicappede, Roskilde Handi-Festival, der fandt sted i marts i Roskilde Kongrescenter og havde navne som Wafande, Keld og Hilda og Klaus & Servants på programmet.

Siden er der blevet stiftet en forening, der kan drive festivalen videre, og programmet for den næste festival er lige blevet offentliggjort.

Den finder sted i Roskilde Kongrescenter onsdag den 14. marts 2018 og har Joey Moe, L.I.G.A., Brødrene Olsen og Klaus & Servants som hovednavne.

- Vi er imponeret over dit engagement, der er over al forventning. Selv om du er ansat i kommunens handicap-afdeling, gør du en ekstra indsats, sagde Handicaprådets formand Peter Vonsild, da han overrakte prisen til Claus Halkjær.

Prismodtageren har også stået for 21 revyer på ITC og er kapelmester i brugerbandet Candy Floss, som de seneste tre år har givet over 100 koncerter.

Candy Floss gav et par numre til prisuddelingen og optrådte også på Roskilde Handi-Festival, hvilket de skal gøre igen til næste år.

arrow Se billeder og video: Handi-festival var igen en succes
15. marts 2018 kl. 13:07 Opdateret: kl. 12:15
arrow Video: Første Handi-Festival skudt i gang
15. marts 2017 kl. 15:44 Opdateret: kl. 15:44
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk