10. august 2020
Der er venteliste til Silo-1's 169 boliger, ligesomn der er til alle de andre 2000  kollegieværelser og ungdomsboliger i Roskilde. Foto: Bjørn Armbjørn
Der er venteliste til Silo-1's 169 boliger, ligesomn der er til alle de andre 2000 kollegieværelser og ungdomsboliger i Roskilde. Foto: Bjørn Armbjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venteliste til alle studieboliger inden studiestart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venteliste til alle studieboliger inden studiestart
Roskilde - 30. juli 2020 kl. 12:06
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næsten 3000 studerende begynder efter sommerferien på en videregående uddannelse i Roskilde. Mange af dem må vente på en studiebolig i byen, for ingen af de mere end 2000 kollegieværelser og ungdomsboliger står ledige.

arrow Læs også: Der mangler studieboliger til rimelige priser

- Der er ikke nogen studieboliger, der ikke er venteliste til, siger Rasmus Okholm-Hansen, indstillingschef hos RIU-Roskilde (regionalindstillingsudvalget).

Så snart nogen opsiger en studiebolig i Roskilde, står en fra ventelisten klar til at overtage. Nogle steder er ventelisten større end andre, men det er ikke til at sætte tal på det samlede antal boligsøgende studerende, da mange er skrevet op flere steder.

Det er ifølge Rasmus Okholm-Hansen nødvendigt at skrive sig op bredt for at få en bolig i løbet af forholdsvis kort tid. Hvis man studerer i Roskilde, kommer langvejs fra eller er i bolignød, bliver man skubbet frem i køen, men langt de fleste på ventelisterne har studieplads i Roskilde.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk