10. december 2019
Sådan så Bent Jørgensen ud i 2006, da han var formand for Roskilde Roklub. Nu skal han være sekretariatsleder i Dansk Forening for Rosport. Foto: Mikael Borre
Sådan så Bent Jørgensen ud i 2006, da han var formand for Roskilde Roklub. Nu skal han være sekretariatsleder i Dansk Forening for Rosport. Foto: Mikael Borre
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstrepolitiker bliver leder i ro-forening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstrepolitiker bliver leder i ro-forening
Roskilde - 25. juni 2019 kl. 14:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bent Jørgensen skal fremover kombinere posten som byrådsmedlem og udvalgsformand i Roskilde med sit nye job som sekretariatsleder i Dansk Forening for Rosport.

arrow Læs også: LOF på tryk igen: Tre højskoler, tre byer, tre årstider

Venstrepolitikeren fra Svogerslev arbejder i dag som konsulent i LOF (Liberalt Oplysningsforbund), men ro-verdenen er på ingen måde fremmed for ham. Bent Jørgensen begyndte selv at ro tilbage i 1990 og har tidligere været formand for Roskilde Roklub gennem fem år.

»Bents rolige og åbne tilgang til opgaver, samt kendskabet til at arbejde i en politisk organisation, er en betydelig fordel for Dansk Roning. Bent har indgående kendskab til roningens sprog og kultur, hvilket skaber gode rammer for et gensidigt frugtbart samarbejde mellem ansatte og frivillige aktører, som er rosportens største ressource«, skriver Dansk Forening for Rosport i en pressemeddelelse.

arrow Efter 20 år: Mr. Landsbyråd takker af
30. april 2019 kl. 16:18 Opdateret: kl. 12:05
arrow Tove og sy-damerne er uadskillelige
22. januar 2018 kl. 15:25 Opdateret: kl. 10:56

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk