20. oktober 2020
Bestyrelsen i Venstre Roskilde Midt efter torsdagens generalforsamling. Formand Kim Wass er nummer to fra højre.
Bestyrelsen i Venstre Roskilde Midt efter torsdagens generalforsamling. Formand Kim Wass er nummer to fra højre.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre på kandidatjagt til næste valg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre på kandidatjagt til næste valg
Roskilde - 14. februar 2020 kl. 19:39

Vælgerforeningen Venstre Roskilde Midt er i fuld gang med at rekruttere kandidater til det kommende kommunalvalg i november 2021. Formand Kim Wass opfordrer derfor til, at interesserede kandidater i Roskilde kontakter vælgerforeningen, der dækker det geografiske område i den gamle Roskilde Kommune.

arrow Læs også: V i valgkamp med ny formand

- Vi mener, at Roskilde Kommunes økonomiske situation og fremtidsudsigter kalder på ansvarlige, visionære og liberale politiske løsninger. Kommunen har behov for at forandring i borgmesterkontoret, og der er brug for et stærkt hold af gode liberale kræfter i byrådet, så vi sammen kan få vores kommune på ret kurs igen. Så ønsker man at være med til at skabe en mere liberalt, bæredygtigt og ansvarligt ledet Roskilde Kommune, vil jeg opfordre til at kontakte os og stille op for Venstre, siger han.

Kim Wass blev genvalgt som formand for Venstre Roskilde Midt, da vælgerforeningen holdt generalforsamling i Himmelev Sognegård torsdag aften. Der var også genvalg til Helle Hansen, men derudover fik bestyrelsen tilført nye kræfter i skikkelse af Linda Holm (Vor Frue) og Dennis Knudsen (Roskilde Vest).

- Vi har sat et stærkt hold i bestyrelsen, og jeg glæder mig til det kommende års arbejde. Vi vil prioritere medlemsaktiviteter og politikudvikling sammen med medlemmerne, så vi kan få aktiveret de mange gode kræfter i vores bagland. Det kræver sammenhold og entusiasme, når vi sammen skal erobre borgmesterposten ved det kommende valg. Det er min og vælgerforeningsbestyrelsens mål, at vi i fællesskab udnytter det gode momentum og gør det endnu sjovere at være aktiv i Venstre, siger Kim Wass.

Bestyrelsen i Venstre Roskilde Midt består nu af: Kim Wass (formand), Jakob Bo Berthelsen, Øjvind a Roqvi, Helle Hansen, Ingelise Johansen, Jan Kock, Linda Holm, Dennis Knudsen og Kåre Ghisler Fuglsbjerg.

Kunne du godt tænke dig at arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk