17. januar 2021
Det var en 21-årig mand, som blev frygtet frihedsberøvet, der fik politiet til at rykke talstærkt ud på Gammel Marbjergvej tirsdag morgen. Foto: Presse-fotos.dk
Det var en 21-årig mand, som blev frygtet frihedsberøvet, der fik politiet til at rykke talstærkt ud på Gammel Marbjergvej tirsdag morgen. Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venner anmeldte kidnapning af 21-årig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venner anmeldte kidnapning af 21-årig
Roskilde - 13. januar 2021 kl. 11:33
Af Steen Østbjerg

Det var en anmeldelse fra vennerne til en 21-årig mand fra Roskilde, der tirsdag morgen fik Midt- og Vestsjællands Politi til at afspærre en del af industriområdet på Gammel Marbjergvej i det østlige Roskilde og gennemsøge det med hunde.

arrow Læs også: Video: Politiaktion efter anmeldelse om kidnapning

Vennerne var ud af stand til at få kontakt med den 21-årige, som mandag aften var blevet afhentet af nogle personer i industrikvarteret.

I løbet af morgenen lykkedes det politiet at finde den 21-årige, der var uskadt. Hans forklaring og de tekniske fund, der blev gjort på stedet, indgår nu i den videre efterforskning. Politiet er af den opfattelse, at der er sket en frihedsberøvelse i nogle timer, og at økonomiske uoverensstemmelser kan være det motiv, der ligger bag.

Indtil videre er der ikke foretaget anholdelser i sagen.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk