13. juli 2020
Foto: Lars Kimer
Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vejprojekt over fire år: Møllevej bliver en langstrakt affære

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejprojekt over fire år: Møllevej bliver en langstrakt affære
Roskilde - 24. oktober 2019 kl. 06:54
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Møllevejs tilslutning til hovedvej A6 står med årets budgetforlig til at blive en langstrakt affære.

I 2020 er der sat 11,7 millioner kroner af til projektet, men tre år senere er der sat yderligere 6,5 millioner kroner af til projektet. De sidste 6,5 kan politikerne fortsat skubbe rundt med, som de lyster.

- De 11,7 bruger vi på at få lavet tilslutningen Møllevej/A6/Gulddyssevej. Den bygger vi en gang til næste år, siger vej- og parkchef Ivan Hyllested fra Roskilde Kommune om projektet i Jyllinge.

Slipper for svinget
Præcist hvordan de to sidevej til A6 kommer til at ligge er endnu ikke helt på plads, men sikkert er det, at der kommer et firbenet lyskryds, hvilket vil sikre det stigende antal bilister fra sidevejene ordentlig - og knapt så farlig - mulighed for at komme ud på A6.

- Vi kommer helt sikkert til at rykke Gulddyssevej mod syd, hvor langt ved vi ikke. Det er planen, at Møllevej skal gå nærmest lige ud til A6, så bilisterne slipper for svinget, lige før det kommer ud til 6'eren, siger han.

I den anden ende af Møllevej, tæt på Jyllinge, mangler der forsat cykelsti fra den nye rundkørsel og ind til Lindegårdsvej. Det er det projekt, som nu tidligst kommer i 2023.

- Vi skal bruge de 6,5 millioner kroner til at lave cykelsti ind til Lindegårdsvej. Vi skal ved samme lejlighed lave krydset med Lindegårdsvej og udkørslen fra de nye boliger på Tømmergrunden om, og så skal vi sikre cykelstriber helt ind til der, hvor der er i dag er cykelstriber på Møllevej, siger Ivan Hyllested.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk