20. september 2021
Politiet søger stadig vidne til vandvidskørslen fra i søndags.
Politiet søger stadig vidne til vandvidskørslen fra i søndags.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vanvidsbilisten: Politiet søger stadig vidner, har talt med flere der blev ramt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vanvidsbilisten: Politiet søger stadig vidner, har talt med flere der blev ramt
Roskilde - 05. august 2021 kl. 12:43
Af Lars Kimer

Politiet søger stadig vidner i en sag om vanvidsbilisme søndag formiddag omkring klokken 10, hvor en 19-årig mand fra Vig stak af fra politiet på Holbækmotorvejen ved Roskilde.

Han kørte videre ad O4 ved Taastrup og syd på af Køge Bugt Motorvejen, hvor han fortsatte ad Vestmotorvejen E20. Den 19-årige blev standset af politiet ved Slagelse og anholdt klokken 10.43.

Den 19-årige blev mandag varetægtsfængslet frem til den 26. august, og hans bil blev beslaglagt under sagen. Den 19-årige var kørende i en sort VW Polo fra 2006 under flugten fra politiet.

Under sin hasarderede kørsel påkørte den 19-årige flere biler på Holbækmotorvejen. Politiet har identificeret disse bilister, der ikke kom noget til ved episoden, men fik skader på deres køretøjer.

Sagen om vanvidsbilisme efterforskes dog fortsat for at klarlægge omstændighederne omkring kørselsforløbet, og de farlige situationer, som opstod undervejs. Politiet vil i den forbindelse meget gerne i kontakt med bilister eller andre vidner, som har måttet undvige eller har observeret den 19-åriges farlige kørsel på motorvejen søndag formiddag mellem Roskilde, Taastrup/Ishøj, Køge Bugt Motorvejen og senere på E20 mod vest.

- Det er vigtigt for politiet at tale med vidner, som kan være med til at belyse den 19-åriges farlige kørsel. Heldigvis kom ingen noget til, men der er tale om en meget alvorlig sag, og det kunne være gået rigtig galt, siger leder af efterforskningen, Otto Storm Hansen, politikommissær i Almen Efterforskning i Roskilde.

Kontakt politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk