21. oktober 2018
Der var godt fyldt op på tilskuerpladserne til valgdebatten i idrætscenteret i Viby i aftes, hvor omkring 150 borgere var mødt frem. Foto Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Der var godt fyldt op på tilskuerpladserne til valgdebatten i idrætscenteret i Viby i aftes, hvor omkring 150 borgere var mødt frem. Foto Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Valgmøde blev kørt over af en omfartsvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Valgmøde blev kørt over af en omfartsvej
Roskilde - 08. november 2017 kl. 12:19
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvad vil vælgerne i Viby have?

At dømme efter debatten og de fleste spørgsmål ved tirsdagens valgmøde i byens idrætscenter, så handler det de kommende fire år om at løse de trafikale udfordringer, der er for byen, ikke mindst i relation til den byudvikling, som kommer på Skousbo.

arrow Læs også: Debat: Viby skal vækste

Og deltagerne i panelet var delte, når det kommer til en omfartsvej. Det lod til at publikum, vælgerne, var langt mindre delte, for spørgsmålet »Hvorfor vil i have al den tunge trafik ned gennem Dalen?« høstede aftenens største bifald fra salen.

Enhedslisten og De Radikale meldte klart ud, at de ikke støttede en omfartsvej. Argumenterne var flere, men først og fremmest ønsker de to partier ikke at skabe bedre forhold for bilisterne, fordi de mener, at folk skal over i den offentlige transport.

- Og så synes jeg, der er et andet godt argument, lød det fra Jeppe Trolle (R).

- Analyserne viser, at en omfartsvej omkring Viby vil give 1000 flere biler/lastbiler i Assendløse og Ørsted om dagen. Det synes jeg bare er at flytte et problem, lød hans argument.

SF var eneste parti, som ikke stillede med deres spidskandidat i panelet. Den lokale Rita Thorsen, svarede ikke direkte ja eller nej til en omfartsvej.

- Jeg kan godt se, at der ad åre er brug for en omfartsvej. Men vi skal tænke os rigtig godt om, sagde hun.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der i sin fulde version kan læses i DAGBLADET Roskilde onsdag den 8. november. Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk