22. april 2019
Dette syn har mange ejere af Mercedes-Benz biler oplevet i den seneste tid. Tyvene knalder ruden til den lille trekantsrude og lukker sig ind i bilen. De mange indbrud i lige Mercedes-Benz giver travlhed hos Ejner Hessel. Foto: Britt Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Dette syn har mange ejere af Mercedes-Benz biler oplevet i den seneste tid. Tyvene knalder ruden til den lille trekantsrude og lukker sig ind i bilen. De mange indbrud i lige Mercedes-Benz giver travlhed hos Ejner Hessel. Foto: Britt Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Værksted: Det tager ét minut at stjæle rat fra Mercedes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Værksted: Det tager ét minut at stjæle rat fra Mercedes
Roskilde - 12. december 2018 kl. 05:08
Af Britt Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De mange indbrud i Mercedes-Benz biler giver ekstraordinær travlhed hos Ejner Hessel A/S i Roskilde, som forhandler og har værksted for Mercedes-Benz.

arrow Læs også: Tyve slår til igen: Fem BMW'er mangler et rat

- Det er ærgerligt og synd for kunderne, siger værkfører Anders Maul og viser flere biler, som enten har fået smadret den lille trekantsrude eller mangler forlygterne.

Kunderne kommer fra Roskilde og et stort opland. Hele sidste uge vil Anders Maul skyde på, at de havde 30 biler til reperation. Dertil kommer de 10 biler, som gik i stykker i forbindelse med de seneste indbrud i slutningen af sidste uge.

- Vi har kunne følge dem. En morgen ringer de fra Himmelev, den næste fra Køge. Der er tryk på. På vores værksted i Holbæk fik de i sidste uge 35 biler ind efter indbrud, der var sket natten mellem fredag og lørdag, siger Anders Maul og forklarer, at tyvene er nogen, som ved, hvad de skal gøre.

Han formoder, at der er tale om en bande, og fortæller, at han for en månedstid siden havde en kunde, som havde fanget fire mand på videoovervågning. På under to minutter fjernede tyvene rat og forlygter.

- Hvis de kun tager rat eller airbag, så kan de gøre det på under ét minut, vurderer Anders Maul, som gætter på, at de stjålne reservedele allerede er på vej ud af landet.

- De bliver ikke solgt i Danmark. Det tror jeg ikke på, siger han og oplyser, at et rat med airbag koster 10-15.000 kroner i danske priser.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Roskilde tirsdag den 11. december. Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

arrow Nyt raid: 10 indbrud i dyre biler på én nat
10. december 2018 kl. 11:02 Opdateret: kl. 14:42
arrow Tyve med hang til Mercedes-Benz slår til igen
07. december 2018 kl. 12:20 Opdateret: kl. 12:03
arrow Mercedes-raid ligner bestillingsarbejde
03. december 2018 kl. 09:08 Opdateret: kl. 09:08
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk