29. maj 2020
Foto: Lars Kimer
Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Værebrovej: Vejarbejdet kommer til at strække sig til efter nytår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Værebrovej: Vejarbejdet kommer til at strække sig til efter nytår
Roskilde - 11. oktober 2019 kl. 06:16
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis du hører til de borgere, som er træt af vejarbejder i Jyllinge, så kan du godt »glæde dig«, for der vil være vejarbejder mere end to måneder endnu på Værebrovej, hvor der bliver lavet supercykelsti.

arrow Læs også: Politiet var igen på Værebrovej

Supercykelstien er løbet ind i en faglig udfordring, for det har vist sig, at den kloak til regnvand, som løber der, hvor supercykelstien skal laves, ikke længere er stor nok, så den skal opgraderes. Hvilket entreprenøren Gundsø Entreprenør Forretning også kommer til at stå for.

- Vi skal lave et meget stort underjordisk regnvandsbassin mellem Rema og Koglerne. Vi begynder arbejdet i uge 43. Vi skal først grave et kæmpe hul, forklarer direktøren for Gundsø Entreprenør Forretning Rene Vesterlyng og fortsætter:

- Kommunen vil ikke sende mere vand ned i Værebro Å end højst nødvendigt. Derfor skal regnvandet nu kunne tilbageholdes. Det var ikke et »bonus-projekt«, som hverken vi eller Roskilde Kommune kunne have forudsagt, da vi gik i gang med cykelstien, siger han.

Hærværk forsinker
Det ekstra regnvandsprojekt har udskudt slutdatoen for projektet med cykelstien en hel del.

- Lige nu er den officielle dato for, hvornår projektet skal være slut, den 16. december 2019. Men jeg tror mere og mere på, at vi når ind i januar, før vi er færdige, siger Rene Vesterlyng.

- Det gør jo projektet en del mere langstrakt, at vi oplever hærværk på maskiner og afspærringer, at bilisterne ikke tager hensyn til mine folks sikkerhed, og naturligvis at vi lige pludselig også skal lave et regnvandsprojekt, siger han.

Rørene, som skal lægges til det nye underjordiske regnvandsbassin, er alle med en diameter på mere end to meter.

arrow Politi på Værebrovej: Tre bilister fik bøder
11. oktober 2019 kl. 13:08 Opdateret: kl. 13:08
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk