19. oktober 2021
Siden februar har der været vaccinationscenter i Roskilde Kongrescenters Hal D, og det skal der være indtil udgangen af august. Foto: Kenn Thomsen
Siden februar har der været vaccinationscenter i Roskilde Kongrescenters Hal D, og det skal der være indtil udgangen af august. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vaccinationscenter bliver forlænget i kongrescenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vaccinationscenter bliver forlænget i kongrescenter
Roskilde - 27. maj 2021 kl. 10:26

Fra september vil idrætten igen få mere plads i Roskilde Kongrescenter. For tiden er der vaccinationscenter i den store Hal D, mens Falck har kviktestcenter i den mindre Hal B. Kviktestcentret rykker ud efter planen med udgangen af juli, mens Roskilde Kommunes krisestab har besluttet at forlænge kontrakten med Region Sjælland om vaccinationscenter i Kongrescentret frem til udgangen af august.

arrow Læs også: Sjællændere venter længere på vaccine-stik end deres jævnaldrende i Hovedstaden

Vaccinationscenteret i Roskilde Kongrescenter er Region Sjællands største vaccinationscenter og åbnede den 11. februar i år. Uden forlængelsen ville kontrakten udløbe den 31. juli.

- Det er vigtigt, at vi når godt i mål med at få vaccineret alle dem, som gerne vil. Det er vigtigt både for den enkelte og for, at vi som samfund kan få en hverdag med mindre bekymring. Som virkeligheden har formet sig, går vaccinationskalenderen nu langt ind i august måned. Derfor har vi forlænget kontrakten med Region Sjælland, så vaccinationscentret kan blive i Roskilde Kongrescenter august måned ud, siger Roskildes borgmester Tomas Breddam (S).

Til september forventes vaccinationsindsatsen at blive skaleret væsentligt ned, da alle de store borgergrupper ifølge Sundhedsstyrelsens vaccinationskalender er færdigvaccinerede med udgangen af august måned.

Region Sjælland er fortsat i gang med at planlægge kapaciteten til kviktestcenter og vaccinationscenter i efteråret.

arrow Hal-ballade i status quo: Test vinder over idræt
30. april 2021 kl. 07:53 Opdateret: kl. 16:31
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk