28. marts 2020
Politiet modtog onsdag anmeldelse om tyveri af et våbenskab, der ikke blot indeholdt skydevåben, men også smykker. Foto: Kim Rasmussen
Politiet modtog onsdag anmeldelse om tyveri af et våbenskab, der ikke blot indeholdt skydevåben, men også smykker. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Våben stjålet fra landejendom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Våben stjålet fra landejendom
Roskilde - 20. februar 2020 kl. 08:31
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En jæger står tilbage uden våben, efter at der har været tyve på den landejendom på Valorevej i Truelstrup, hvor jægeren bor.

arrow Læs også: Politihunde jagtede biltyv i en time

Der var ellers gjort alt, hvad der skal gøres, så opbevaringen af våbnene var helt efter bogen. Våbenskabet, som våbnene blev opbevaret i, var gjort fast til gulvet i bryggerset, men tyvene havde åbenbafrt både værktøjet og tiden til at gøre det fri - og køretøjet til at køre det væk. Skabet er over halvanden meter højt og næsten en meter bredt, så tyvene har næppe været på cykel.

Våbentyvene gik tilsyneladende målrettet efter våbnene. I hvert fald var der ikke andet i huset, der var væk efter deres besøg, og resten af huset var heller ikke præg af at være blevet gennemrodet.

Og så var tyvene heldige. De fik en sidegevinst, for i våbenskabet var der ikke kun skydevåben og en lyddæmper, men også en del smykker.

arrow Fængslet: Sov med gevær i selvforsvar
22. august 2014 kl. 10:34 Opdateret: kl. 12:26
arrow Våbnene flød hos jæger
05. november 2013 kl. 07:42 Opdateret: kl. 13:48

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk