27. maj 2020
En mindre flok Venstre-medlemmer fra Roskilde havde taget turen til Herning for at vælge partiets nye formand og næstformand. Byrådsmedlem Jette Tjørnelund (V) tror, Jakob Ellemann-Jensen og Inger Støjberg bliver et godt par til at lede Venstre.
En mindre flok Venstre-medlemmer fra Roskilde havde taget turen til Herning for at vælge partiets nye formand og næstformand. Byrådsmedlem Jette Tjørnelund (V) tror, Jakob Ellemann-Jensen og Inger Støjberg bliver et godt par til at lede Venstre.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: V-formandsvalg var som en familiefest med spænding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

V-formandsvalg var som en familiefest med spænding
Opdateret 21. september 2019 kl. 19:00
Roskilde - 21. september 2019 kl. 18:19
Af Britt Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var en flok glade Venstre-folk fra Roskilde, som lørdag eftermiddag kørte hjem efter den ekstraordinære generalforsamling i Herning, hvor partiet valgte Jakob Elleman-Jensen som ny formand og Inger Støjberg som ny næstformand.

arrow Læs også: Lokalformand: Nu skal vi videre

- Det var lige som at være til en familiefest. Der var spænding, fordi der skulle ske noget. Vi fik sat en tyk streg under, at vi er et parti, som både kan rumme gummistøvler, kondisko og høje hæle, siger leder af Venstres byrådsgruppe, Jette Tjørnelund (V) og fortæller, at der var en god stemning i salen.

Forinden havde Venstre i Roskilde Kommune holdt medlemsmøde i mandags, hvor medlemmerne gennem en afstemning havde tilkendegivet, at de helst ville have Inger Støjberg til næstformand.

Mens Jakob Elleman-Jensen ikke havde nogen, som stillede op imod ham, og derfor blev klappet ind på posten, skulle der ske en afstemning mellem de to kandidater til næstformandsposten. Både Ellen Trane Næsby og Inger Støjberg ville gerne være næstformand.

- Jeg var medlemmernes repræsentant, så jeg stemte, som de ønskede. Jeg tror, de begge kunne blive en god næstformand. Men efter at have hørt tallerne, så..., siger Jette Tjørnelund og trækker lidt på det, inden hun fortæller, at hun tror, Inger Støjberg er et godt valg.

Den nye formand, Jakob Ellemann-Jensen går sin far, Uffe Ellemann-Jensen i bedede. Uffe Ellemann-Jensen formåede dog aldrig at blive statsminister-

- Der blev sagt, at hans far vil give nogle gode råd. Jeg tror, Jakob Ellemann-Jensen kan løfte opgaven. Han har det lune, som der skal til, siger Jette Tjørnelund, som tror, Jakob Ellemann-Jensen og Inger Støjberg bliver et godt par i toppen af Venstre.

arrow V-formand: Vi har valgt en værdikriger
21. september 2019 kl. 17:34 Opdateret: kl. 19:48
arrow Optimistisk borgmester efter landsmøde
21. september 2019 kl. 17:28 Opdateret: kl. 17:31
arrow V-partisekretær: Aldrig har vi oplevet et så brutalt opgør
21. september 2019 kl. 10:00 Opdateret: kl. 10:02
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk