22. juli 2019
Politiet tog en graffitimaler på fersk gerning, mens han var ved at male på et el-skab på Kong Valdemars Vej i Roskilde. Foto fra arkiv: Steen Østbjerg
Politiet tog en graffitimaler på fersk gerning, mens han var ved at male på et el-skab på Kong Valdemars Vej i Roskilde. Foto fra arkiv: Steen Østbjerg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge mænd fanget med graffitidåser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge mænd fanget med graffitidåser
Roskilde - 09. juli 2019 kl. 12:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 21-årig mand fra Roskilde blev taget med graffitidåse i hånden og i gang med at lave graffitihærværk på et el-skab på Kong Valdemars Vej, da politiet rykkede ud mandag aften ved 19-tiden. Forinden havde politiet fået et tip om, at en yngre mand gik og taggede graffiti forskellige steder i Roskilde.

Den 21-årige mand blev anholdt og sigtet for hærværk. Tæt på traf politiet en anden ung mand, en 23-årig mand fra Roskilde, som kunne mistænkes for at være sammen med den 21-årige om hærværket, idet han medbragte en rygsæk med spraymaling.

Politiet beslaglagde al malingen, hvilket begge graffitimalere ønskede skulle oplyses i retten. Det bliver derfor retten, som skal tage stilling til, om politiets indgreb var i orden. De to mænd blev afhørt til sagen, hvorefter de blev løsladt. Politiet skal nu undersøge omfanget af graffitihærværket, hvorefter de to sigtede vil høre mere fra politiet.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk