17. november 2019
Politiet tog en graffitimaler på fersk gerning, mens han var ved at male på et el-skab på Kong Valdemars Vej i Roskilde. Foto fra arkiv: Steen Østbjerg
Politiet tog en graffitimaler på fersk gerning, mens han var ved at male på et el-skab på Kong Valdemars Vej i Roskilde. Foto fra arkiv: Steen Østbjerg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge mænd fanget med graffitidåser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge mænd fanget med graffitidåser
Roskilde - 09. juli 2019 kl. 12:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 21-årig mand fra Roskilde blev taget med graffitidåse i hånden og i gang med at lave graffitihærværk på et el-skab på Kong Valdemars Vej, da politiet rykkede ud mandag aften ved 19-tiden. Forinden havde politiet fået et tip om, at en yngre mand gik og taggede graffiti forskellige steder i Roskilde.

arrow Læs også: Graffitimaler jagtet af politihund

Den 21-årige mand blev anholdt og sigtet for hærværk. Tæt på traf politiet en anden ung mand, en 23-årig mand fra Roskilde, som kunne mistænkes for at være sammen med den 21-årige om hærværket, idet han medbragte en rygsæk med spraymaling.

Politiet beslaglagde al malingen, hvilket begge graffitimalere ønskede skulle oplyses i retten. Det bliver derfor retten, som skal tage stilling til, om politiets indgreb var i orden. De to mænd blev afhørt til sagen, hvorefter de blev løsladt. Politiet skal nu undersøge omfanget af graffitihærværket, hvorefter de to sigtede vil høre mere fra politiet.

arrow Mænd lavede graffiti og gik på pub
05. september 2019 kl. 10:43 Opdateret: kl. 10:43
arrow Graffitimalere havde selv beviser for tidligere bedrifter
05. august 2019 kl. 11:22 Opdateret: kl. 11:22

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk