21. oktober 2019
IST i Roskilde har haft seks unge i en uges sommerjob for at få hjælp og inspiration til at opfylde nogle af FN's verdensmål.
IST i Roskilde har haft seks unge i en uges sommerjob for at få hjælp og inspiration til at opfylde nogle af FN's verdensmål.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge i sommerjob hjælper virksomhed med verdensmål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge i sommerjob hjælper virksomhed med verdensmål
Roskilde - 09. juli 2019 kl. 17:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Seks unge har i løbet af en uge hjulpet den lokale Roskilde-virksomhed IST med at stille skarpt på, hvordan IST som virksomhed og den enkelte medarbejder kan bidrage til at opfylde nogle af FN's verdensmål. De seks unge har været i sommerjob hos virksomheden og har blandt andet bygget en tavle, hvor medarbejderne kan hænge sedler op med deres tanker om bæredygtighed og verdensmål i IST.

- Vi har valgt at tilbyde sommerjob i år for at få lidt mere fart under verdensmålene hos IST. De unge kommer med ideer og inspiration til, hvordan vi kan omsætte målene i praksis, og det får vi stor værdi ud af, siger Anne Frederiksen, CPO - Chief purpose officer hos IST.

Allerede på sommerjobbets tredje dag kunne man ikke længere komme forbi de unges initiativ: I hovedindgangen havde de opbygget et byttemarked, hvor medarbejderne kunne bytte brugte ting og sager gratis. I løbet af dagen blev genbruget taget godt imod af medarbejderne, og det blev besluttet, at der bliver lavet et permanent byttemarked i et dertil indrettet lokale.

At de unge kan opleve et sommerjob, der virkelig giver mening, er også noget, der betyder noget for de unge selv. Og så håber de, at IST faste medarbejdere vil komme med mange kreative idéer og input til deres verdensmålstavle. Som et lille skridt er et insekthotel nu flyttet ind hos IST Office Roskilde på Gammel Marbjergvej.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk