21. september 2021
Cirka 150 børn og unge fik et pause fra HØJ?s håndboldskole, da Danmark spillede OL-semifinale mod Spanien. Foto: Britt Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Cirka 150 børn og unge fik et pause fra HØJ?s håndboldskole, da Danmark spillede OL-semifinale mod Spanien. Foto: Britt Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge håndboldspillere fik inspiration af håndboldherrerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge håndboldspillere fik inspiration af håndboldherrerne
Roskilde - 05. august 2021 kl. 18:13
Af Britt Nielsen

Man kan nå langt med et par lagner, når man gerne vil se håndbold. Det fandt de ud af i Jyllinge Hallen torsdag eftermiddag, da cirka 150 børn og unge fra HØJ's håndboldskole fik en pause i deres egen træning for at se OL-semifinalekampen mellem Danmark og Spanien.

Hallens trævæg er nemlig ikke helt egnet til storskærm, men et par lagner blev sat fat i det store net bag målene, og så blev alle håndboldskolens deltagere sat på gulvet foran.

Det var ikke helt optimalt, da der var en fold lige der, hvor resultatskiltet stod på skærmen. I pausen blev et lagen sat fast på et håndboldmål, og det virkede bedre.

Først var der rimelig ro i hallen, hvor alle fulgte spændt med i kampen, men efter pausen, som blev benyttet til at spille med hinanden i hallen, var der en del deltagere, som skiftede lidt mellem at spille og se kamp.

Men da de sidste minutter nærmede sig, samlede alle sig ved storskærmen og heppede højlydt på Danmark med klap og trampen i gulvet.

Hver af de sidste mål fik en jubelbrøl, som blev endnu større, da kampens resultat 27-23 til Danmark, der samtidig er videre i OL-finalen.

- Der bliver helt sikkert luret tekniske finter af, sagde Kristoffer Olsen efter kampen, mens Morten Bendix indrømmede, at man som håndboldspiller altid drømmer lidt om at komme på landsholdet og med til et OL.

Og de unge håndboldspillere kunne få meget ud af at se kampen.

- Den måde de kommer frem til mulighederne og laver afslutningerne på, sagde Kristoffer Olsen.

- Og så bliver det Danmark-Frankrig i finalen lige som sidst, fortalte Morten Bendix.

Begge var de enige om, at efter at have set kampen så giver de den ekstra gas med træningen på den sidste dag på håndboldskolen fredag.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk