18. oktober 2019
Roskilde Sejlklub har fået syv nye optimistjolle, som har fået navn efter de syv små dværge.
gallery icon

Se billedserie

Roskilde Sejlklub har fået syv nye optimistjolle, som har fået navn efter de syv små dværge.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ungdomsvenlig sejlklub døbte syv små dværge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ungdomsvenlig sejlklub døbte syv små dværge
Roskilde - 30. april 2019 kl. 10:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var lidt ekstra på programmet, da Roskilde Sejlklub søndag markerede begyndelsen af en ny sæson med standerhejsning.

arrow Læs også: Sejlklub er ungdomsvenlig

Dansk Sejlunion og Spar Nord Roskilde var til stede for at overrække et diplom som bevis på, at Roskilde Sejlklub er godkendt som »Ungdomsvenlig sejlklub«.

Udnævnelsen skete som en særlig anerkendelse af en velfungerende juniorafdeling med særlig struktureret og velorganiseret indsats.

- Vi kan se, at der i Roskilde Sejlklub er visioner, ambitioner og tyngde bag ungdomsarbejdet. Vi finder det også væsentligt, at det er en »klub på to ben«, hvor der er fokus både på sejlads i bredere forstand såsom tursejlads, oplevelser, leg, sikkerhed og det sociale liv, og hvor der samtidig trænes seriøst med sportslige ambitioner, siger konsulent Nicolas Brandt Hansen fra Dansk Sejlunion.

Selve diplomet for udnævnelsen blev overrakt af Christian Hangel, bestyrelsesmedlem i Dansk Sejlunion, samt Kasper Bæk, der er direktør i Spar Nord i Roskilde. Spar Nord Fonden har ydet støtte til Dansk Sejlunion og Roskilde Sejlklubs arbejde frem mod certificeringen som Ungdomsvenlig sejlklub.

Til standerhejsningen blev der også døbt syv nye optimistjoller, som fik navn efter de syv små dværge. Roskilde Sejlklub har investeret i jollerne for at følge med den stadig større efterspørgsel fra børn og unge, der vil lære at sejle. Roskilde Sejlklub har gennem de senere år oplevet en stigende interesse for at lære at sejle blandt børn og unge i 8-15-årsalderen.

Klubbens juniorudvalg og trænere tager imod nye interesserede tirsdag den 30. april klokken 18-19. Forældre og interesserede børn får her mulighed for at få mere information om sejlsporten og træningen på Roskilde Fjord.

arrow Sejklub får Normann som formand
28. marts 2019 kl. 18:29 Opdateret: kl. 13:04
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk