21. januar 2019
Politiet er på udkig efter en tysk Volvo med to spansktalende mænd, der narrede 6000 kroner fra en ung mand. Foto: Kenn Thomsen
Politiet er på udkig efter en tysk Volvo med to spansktalende mænd, der narrede 6000 kroner fra en ung mand. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand snydt af telefonsælgere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand snydt af telefonsælgere
Opdateret 23. maj 2018 kl. 09:34
Roskilde - 23. maj 2018 kl. 08:27
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når et tilbud lader til at være for godt til at være sandt, kan der være god grund til at være ekstra på vagt, særligt når tilbuddet kommer fra vildfremmede personer, der passer en op på gaden.

Men der var ingen alarmklokker, der ringede for en 24-årig mand, som tirsdag først på eftermiddagen blev prajet af to spansktalende udlændinge, der ville sælge ham to telefoner for 6000 kroner. Et supergodt tilbud, blev han enig med sig selv om. Telefonerne lå i en taske, men før han kunne få den, måtte han betale, og de to udenlandske mænd var så flinke at give ham et lift i deres tysk indregistrerede Volvo og køre ham hjem til, hvor han bor. Her lånte han 3000 kroner af sin mor. Derefter kørte han sammen med udlændingene til en hæveautomat og hævede yderligere 1500 kroner, idet han i forvejen havde et tilsvarende beløb i kontanter i sin pung.

Pengene skiftede hænder, og det samme gjorde tasken, hvorefter de to fremmede kørte væk.

Da den 24-årige åbnede tasken, var der imidlertid ingen telefoner. Tasken var nemlig bare fyldt med pap.

Begge gerningsmænd vurderes at være først i 40'rne. Den ene er omkring 180 centimeter, den anden lidt højere. Begge havde grå hår og talte som nævnt spansk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk