24. maj 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ung mand blottede sig foran ung kvinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ung mand blottede sig foran ung kvinde
Roskilde - 12. oktober 2018 kl. 20:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En ung kvinde på 22 år måtte søge ind i et supermarked, da en 19-årig mand blottede sig for hende og fulgte efter hende, da hun forsøgte at komme ud af den ubehagelige situation.

Episoden opstod, da kvinden sad og ventede på toget på stationen i Viby Sjælland. Den unge mand kom hen til hende og spurgte efter ild til en cigaret, men da hun forklarede, at det havde hun ikke noget af, lynede han bukserne ned og begyndte at røre ved sig selv i kort afstand fra kvinden. Hun forlod stedet og gik over til et supermarked, men han fulgte efter hende et stykke af vejen. I supermarkedet fik kvinden kontakt med sin familie, og krænkelsen blev anmeldt til politiet, der kort efter kunne anholde den unge mand i bussen mod Hvalsø.

Manden er nu i politiets varetægt, hvor han er sigtet for blufærdighedskrænkelse, og da han er afvist asylansøger men endnu ikke har forladt Danmark, så vil han forblive i politiets varetægt efter afhøring om episoden på stationen, oplyste vagtchefen ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk