24. juni 2021
Den 23-årige nægtede sig skyldig, men Rettebn i Roskilde fandt tilstrækkeligt med beviser for, at han havde begået vold under den fest, han ikke var inviteret til. Foto: Jakob Erhardt Pedersen
Den 23-årige nægtede sig skyldig, men Rettebn i Roskilde fandt tilstrækkeligt med beviser for, at han havde begået vold under den fest, han ikke var inviteret til. Foto: Jakob Erhardt Pedersen
Foto: Jakob Erhardt Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uindbudt gæst ødelagde fest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uindbudt gæst ødelagde fest
Roskilde - 15. oktober 2020 kl. 15:46
Af Steen Østbjerg

Det er ingen skam at blive væk fra en fest, man ikke er inviteret til, men en 23-årig mand fra Roskilde så anderledes på det, da der en lørdag i juni blev festet på Bakkesvinget.

arrow Læs også: Realitystjerne i fængsel efter ny voldsdom

Festen fandt sted i en gård til en ejendom, og det var helt bevidst, at den 23-årige ikke var blevet inviteret, for han havde gennem længere tid haft en konflikt med en af de to kvinder, der holdt festen, som han alligevel dukkede op til. Flere gæster bad ham om at gå, men han valgte at blive.

På et tidspunkt spildte kvinden, han var sur på, øl på ham, da hun gik op ad trappen til sin egen lejlighed.

Han troede angiveligt, at hun spyttede på ham, og i den tro ræsede han efter hende op ad trappen, fandt hende inde i lejligheden, hvor han spyttede hende i ansigtet og kortvarigt tog kvælertag på hende og pressede hende op mod væggen. Det førte til, at han blev tiltalt for vold.

I retten nægtede den 23-årige sig skyldig, men på baggrund af bl.a. vidneforklaringer og de billeder, der blev taget af kvinden, da hun var på skadestuen, fandt retten tilstrækkeligt med bevis for, at den 23-årige havde gjort som beskrevet.

Han blev idømt 60 dages betinget fængsel med vilkår om 80 timers samfundstjeneste, idet det kom ham til gode, at han ikke tidligere har været straffet og i øvrigt har gode personlige forhold.

arrow Sort taxichauffør får bøde på 60.000 kr.
16. oktober 2020 kl. 05:22 Opdateret: kl. 12:23
arrow Lille fisk tvunget til at fup-lease Mercedes
13. oktober 2020 kl. 15:47 Opdateret: kl. 13:23
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk