24. juni 2021
Politiet rykkede ud til Borgerdiget og Ringstedgade, da en mand i midten af 20?erne stak to andre mænd i begyndelsen af 20?erne med en kniv natten til lørdag. Foto: presse-fotos.dk
gallery icon

Se billedserie

Politiet rykkede ud til Borgerdiget og Ringstedgade, da en mand i midten af 20?erne stak to andre mænd i begyndelsen af 20?erne med en kniv natten til lørdag. Foto: presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uenighed endte med knivstikkeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uenighed endte med knivstikkeri
Roskilde - 05. juni 2021 kl. 08:31
Af Britt Nielsen

Fire unge mænds møde på Borgediget i Roskilde endte natten til lørdag med et knivstikkeri. Der var tale om to unge mænd i starten af 20'erne, som var på vej hjem fra byen, da de møder to andre mænd i midten af 20'erne.

Lørdag morgen kan vagtchefen ved Midt- og Vestsjællands Politi ikke oplyse de unge mænds præcise aldre.

Det er endnu ukendt, hvorfor de to grupper af unge mænd bliver uenige, men den ene af mændene i midten af 20'erne trækker en kniv.

Klokken 0.29 får politiet anmeldelsen om et knivstikkeri og rykker derfor ud til Borgediget og Ringstedgade med flere biler.

Den ene unge mand fra duoen i begyndelsen af 20'erne har fået et snit i maven, hvorfor han bliver kørt på skadestuen. Hans kammerat har et lille snit i albuen, som bliver klaret i en ambulance, der er kommer til.

Manden, som førte kniven, bliver fremstillet i grundlovsforhør i løbet af lørdagen.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk