24. oktober 2019
DBU Tour vender tilbage til Stændertorvet og har fået 80.000 kroner i støtte fra kultur- og idrætsudvalgets pulje for store events. Foto: Per Christensen
DBU Tour vender tilbage til Stændertorvet og har fået 80.000 kroner i støtte fra kultur- og idrætsudvalgets pulje for store events. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udvalg vil ikke betale leje af egne lokaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvalg vil ikke betale leje af egne lokaler
Roskilde - 18. maj 2019 kl. 11:21
Af Britt Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kultur- og idrætsudvalget i Roskilde Kommune delte en god sjat ud af den pulje, som hedder puljen til store events 2019, ved seneste møde. Men der blev ikke bare givet ved døren.

Roskilde Firma- og Familieidræt fik afvist en ansøgning på knap 30.000 kroner til Bike and Run-stafetten den 21. september, fordi arrangementet ikke lever op til puljens krav. Her er kriteriet, at det skal være et nationalt eller internationalt idrætsevent eller et idrætsevent, der har særlig interesse for Roskilde Kommune.

Anderledes gik det for DBU Tour, som der ryger 80.000 kroner af sted til. Pengene går til DBU Tour på Stændertorvet den 1. juni. Eventen har været holdt de seneste år og indeholder en række forskellige fodboldaktiviteter og -konkurrencer inklusiv VM i Straffespark.

Roskilde Kongres- og Idrætscenter havde søgt om støtte til at afvikle kvindelandsholdskamp i håndbold mod Schweiz den 1. juni. Der var søgt om knap 230.000 kroner, men der satte udvalget en grænse.

- De havde lavet et budget, og vi kunne se, at de havde sat halleje på. Vi ejer lokalerne, så vi skal ikke også betale leje for dem, siger formand for kultur- og idrætsudvalget, Claus Larsen (S) og oplyser, at udvalget derfor valgte at bevillige et beløb på maksimalt 150.000 kroner til Roskilde Kongres- og Idrætscenter.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk