20. oktober 2021
Roskilde Gymnastikforening havde tre trampolinspringere med til DM. Fra venstre ses Lea Christine Skovgaard Larsen, Ea Bennike Mürsch og Andrea-Evelina Dalgaard Vandsted sammen med cheftræner Maila Walmod.
Roskilde Gymnastikforening havde tre trampolinspringere med til DM. Fra venstre ses Lea Christine Skovgaard Larsen, Ea Bennike Mürsch og Andrea-Evelina Dalgaard Vandsted sammen med cheftræner Maila Walmod.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: U12-trampolinspringer fra Roskilde er blevet danmarksmester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

U12-trampolinspringer fra Roskilde er blevet danmarksmester
Roskilde - 23. september 2021 kl. 18:11

Ea Bennike Mürsch fra Roskilde Gymnastikforening kom hjem med to medaljer om halsen, da der danmarksmesterskaberne i stortrampolin blev afgjort for rækkerne U12, U14, U17 og Senior, både individuelt og synkron.

arrow Læs også: Trampolinfolk jubler over ny hal og supertrampolin

I den individuelle konkurrence vandt Ea Bennike Mürsch guld og blev danmarksmester i U12-rækken. I synkronkonkurrencen stillede hun op sammen med Andrea Dalgaard Vandsted, som i år er rykket op i U17, og de nød godt af, at de har kunnet træne sammen i trampolinhallen på Kildegården og sikrede sig bronze.

Roskilde Gymnastikforening havde også Lea Skovgaard Larsen med i B-rækken under 17 år, hvor hun var 0,01 fra bronzemedaljen, men måtte tage til takke med fjerdepladsen.

- Efter så lang en pause var det vigtigt både for springerne og for trampolinsporten at komme ud og springe konkurrence igen. Det betyder meget for motivationen at mødes på tværs af klubber og fejre hinandens udvikling og måle sin egen op mod andre springere. I en sport som trampolin, hvor det kræver så meget præcision, så er det også et helt andet game at holde nerverne under kontrol i konkurrence i forhold til i træning - der er under 30 sekunder til at ramme sin øvelse på 10 spring. Det var fedt at se springerne arbejde med sig selv her til DM og lave deres nye øvelser i konkurrence efter så lang en pause fra konkurrence-oplevelsen, siger cheftræner Maila Walmod.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk