6. marts 2021
Musicon-sekretariatet var tirsdag aften udsat for indbrud. Billedet her viser Den Røde Tråd på Musicon, hvor der er ved at blive opført boliger. Foto: Kim Rasmussen
Musicon-sekretariatet var tirsdag aften udsat for indbrud. Billedet her viser Den Røde Tråd på Musicon, hvor der er ved at blive opført boliger. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tyverialarmerne bimlede: Forpustet 17-årig havde ingen god forklaring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tyverialarmerne bimlede: Forpustet 17-årig havde ingen god forklaring
Roskilde - 20. januar 2021 kl. 10:30
Af Lars Ahn Pedersen

En forpustet og nervøs 17-årig mand fra Albertslund havde svært ved at forklare, hvad han lavede i området, da politiet traf ham tirsdag aften, efter at flere alarmer var blevet aktiviteret hos Muscon-sekretariatet på Pulsen i Roskilde.

arrow Læs også: Hjemme er bedst for designfirma

Flere patruljer blev sendt til stedet klokken 20.51, og en hundepatrulje fandt den 17-årige kun få hundrede meter fra gerningsstedet. Politiet mistænkte ham for at stå bag indbruddet, så han blev anholdt, sigtet for indbrud og taget med til politistationen til afhøring. Han blev ved visitation fundet i besiddelse af 0,44 gram hash og blev sigtet for lov om euforiserende stoffer.

En rude var knust i sekretariatet, og et andet vindue var efterladt åbent. Desuden var der tegn på færden i bygningens underetage, hvor flere døre var sparket ind. Det var ikke muligt på gerningstidspunktet at fastslå, om der var blevet stjålet noget fra stedet.

Den 17-åriges værge og de sociale myndigheder blev orienteret om sagen. Den unge mand blev løsladt onsdag formiddag, men politiet fortsætter efterforskningen for at klarlægge om den 17-årige var gerningsmanden bag indbruddet. Herefter vil der blive taget stilling til sagens videre gang.

arrow Corona udskyder byggeri af Roskilde Festivals nye hjem
06. januar 2021 kl. 15:21 Opdateret: kl. 15:21
arrow Øludvidelse i vente fra mikrobryggeri
04. januar 2021 kl. 19:37 Opdateret: kl. 12:23
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk