22. september 2021
To kvinder i 90'erne har formentlig haft besøg af den samme tricktyv. Foto: Thomas Olsen
To kvinder i 90'erne har formentlig haft besøg af den samme tricktyv. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tricktyve snød to ældre kvinder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tricktyve snød to ældre kvinder
Roskilde - 28. juni 2021 kl. 12:46
Af Steen Østbjerg

Meget tyder på, at det er den samme kvinde, som deltog i to tricktyverier, der er blevet begået i Roskilde mod ældre kvinder.

arrow Læs også: Taxijagt var tricktyveri

Fredag ved 19.30-tiden ringede kvinden på hos en 93-årig kvinde i Roskildevænget. Den fremmede udgav sig for at være fra hjemmeplejen, og den 93-årige lukkede hende ind.

At kvinden ikke var helt alene, gik op for den 93-årige, da hun hørte noget pusle ude i køkkenet. Da hun gik derud, så hun ryggen af en mand, der forlod lejligheden, og det samme gjorde kvinden »fra hjemmeplejen.«

Bagefter kunne den 93-årige konstatere, at der var stjålet en grøn pengekasse. Heldigvis var pengekassen tom.

Den 93-årige kontaktede politiet og kunne blandt andet fortælle, at kvinden, der havde banet vejen for sin kumpan, formentlig er i 20'rne, mellem 150 og 160 centimeter høj og spinkel. Hun talte dansk uden accent.

Stort set samtidig modtog politiet anmeldelse om et andet tricktyveri. Det var blevet begået torsdag formiddag i Dommervænget, hvor en 91-årig kvinde fik stjålet de 2200 kroner i kontanter, der var blevet hævet umiddelbart forinden.

Også i dét tilfælde udgav to fremmede sig for at være fra hjemmeplejen. Den 91-årige kvinde var ikke indstillet på at lukke de besøgende ind, men gav efter, da den ene bad om lov til at benytte toilettet, mens den anden ventede udenfor.

Efter at have været på toilettet spurgte den besøgende kvinde lejlighedens beboer, om hun havde fået det nye sygesikringskort. Derefter fiskede den 91-årige sin taske og sin pung frem, og det var utvivlsomt i det moment, at tricktyven så sit snit til at snuppe kontanterne.

I Dommervænget var de to tricktyve kvinder, og kvinden, der var inde i lejligheden, beskrives på samme måde som kvinden, der var på spil i Roskildevænget.

arrow »Døv« indsamler meldt som tricktyv
13. juli 2021 kl. 10:55 Opdateret: kl. 10:55
Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk