22. november 2017
Selv om en 94-årig kvinde afviste en tricktyv, lykkedes det tricktyvens kompagnon at stjæle den 94-åriges pung. Foto: Kenn Thomsen
Selv om en 94-årig kvinde afviste en tricktyv, lykkedes det tricktyvens kompagnon at stjæle den 94-åriges pung. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tricktyv ville give 94-årig massage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tricktyv ville give 94-årig massage
Roskilde - 19. oktober 2017 kl. 10:19
Af Britt Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Både Midt- og Vestsjællands Politi og naboen Himmelev Gl. Præstegård kalder det utrolig frækt, at en 94-årig kvinde i går ved 10-tiden blev opsøgt af en kvinde i sin seniorbolig på Himmelev Sognevej i Roskilde.

Kvinden sagde massage på gebrokken dansk og vendte den 94-årige kvinde om og begyndte at massere hende på ryggen. Den 94-årige ville ikke have massage og afviser kvinden og følger hende til døren.

På vejen møder de en anden kvinde, som kommer ud fra den 94-åriges soveværelse. Den nye kvinde peger på sit ur, som om hun spurgte om klokken, hvorefter begge kvinder forlader stedet.

Den 94-årige kvinde konstaterer efterfølgende, at der er stjålet kontanter fra en taske, hun har stående i et skab i soveværelset.

Den første kvinde beskrives som østeuropæisk af udseende, 30-35 år, 150-165 centimeter høj, spinkel og med lys hud. Hun havde et smalt ansigt, og hun var iført en sort lang kjole eller frakke og et sort tørklæde. Hun havde en sort mappe med sig.

Den anden kvinde, som kom ud af soveværelset, var også østeuropæisk af udseende, kraftig og 170-175 centimeter høj. Hun havde en lang kjole på, som gik helt ned til jorden og sort tørklæde.

Den 94-åriges bolig er ejet af OK Fonden, som også står for naboen Himmelev Gl. Præstegård. Så snart tricktyveriet blev opdaget, gik medarbejdere fra plejecentret rundt til alle 16 boliger og fortalte beboerne, at de ikke må lukke fremmede ind. De pårørende, som plejecentret har mail til, er også blevet informeret om tricktyveriet.

Midt- og Vestsjællands Politi formaner endnu engang, at man aldrig må lukke uvedkommende ind i sin bolig uden forudgående aftale. Det kan være optakten til et tyveri. Ring til politiet på 114, hvis der dukker nogen op, som virker mistænkelige.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk