24. januar 2020
Den efterlyste Wasim Essam Hajress - nybagt far og tre gange dømt for voldtægt - har indtil videre haft held til at holde sig under politiets radar.
Den efterlyste Wasim Essam Hajress - nybagt far og tre gange dømt for voldtægt - har indtil videre haft held til at holde sig under politiets radar.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tredobbelt voldtægtsmand holder sig skjult på anden måned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tredobbelt voldtægtsmand holder sig skjult på anden måned
Roskilde - 09. oktober 2018 kl. 12:47
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiets efterlysning af den 35-årige Wasim Essam Hajress har endnu ikke ført til, at den tredobbelte voldtægtsforbryder er blevet sat bag tremmer, sådan som Retten i Roskilde den 6. september bestemte, han skulle.

arrow Læs også: Efterlyst voldtægtsmand viste sig i landsretten

Ved den lejlighed havde han tilsyneladende fået en fornemmelse af, hvordan retssagen ville falde ud, så han forduftede fra retten umiddelbart inden domsafsigelsen og dermed også inden fængslingskendelsen.

Wasim Essam Hajress har ingen fast bopæl, men det har hans kæreste, som bor i Roskilde, og som vidnede til fordel for ham i retten.

I retten var hun højgravid med sit og Wasim Essam Hajress' første fælles barn.

Terminen for fødslen er for længst passeret, hvilket betyder, at voldtægtsforbryderen er blevet far, mens han har holdt sig skjult for politiet. Og det betyder, at der er en vis sandsynlighed for at få et glimt af den eftersøgte mand, hvis man holder øje med, hvor den nybagte mor befinder sig.

- Den detalje er vore efterforskere opmærksomme på, men indtil videre er det ikke lykkedes at finde frem til ham. Vi har forsøgt at finde ham alle de steder, hvor vi ved, han plejer at færdes, og vi holder fortsat øje med dem, men foreløbig er han ikke dukket op, siger Charlotte Tornquist fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Den statsløse palæstinenser Wasim Essam Hajress blev dømt for en voldtægt, han begik i april sammen med en 26-årig mand fra Jyllinge, der fik to et halvt års fængsel. Ud over frihedsstraffen blev Wasim Essam Hajress også udvist fra Danmark for bestandig.

Det var tredje gang, han blev dømt for voldtægt. Første gang var i 2015. Dengang kostede det ham to år i fængsel.

Anden gang var i 2017, da landsretten stadfæstede en dom på tre et halvt års fængsel. Derudover har han flere andre domme, bl.a. for vold.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde.

arrow Voldtægtsdømt efterlyses
20. september 2018 kl. 05:03 Opdateret: kl. 20:03
arrow To mænd voldtog 19-årig kvinde i kælderrum
06. september 2018 kl. 15:49 Opdateret: kl. 15:49

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk