19. oktober 2021
De studerende flokkes til RUC i øjeblikket og grundte den manglende bro over Trekroner Allé, så giver det problemer. Foto: Lars Kimer
De studerende flokkes til RUC i øjeblikket og grundte den manglende bro over Trekroner Allé, så giver det problemer. Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trafik-kaos i Trekroner: Nu kommer den travleste uge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trafik-kaos i Trekroner: Nu kommer den travleste uge
Roskilde - 26. september 2021 kl. 09:47
Af Lars Kimer

Uge 39 er den uge her i efteråret, hvor der kommer flest studerende til RUC. Det er væsentligt for de mange bilister som hver dag bruger Trekroner Allé. Mandag og tirsdag er de dage med flest fodgængere, som skal krydse alléen i en tid hvor alle venter på den nye stibro, som vil skille fodgængere og bilister ad.

5700 og 5800 studerende forventes at tage turen til universitetet. Det er henholdsvis 1000 og 200 flere end i sidste uge. Torsdag følger efter med 5400, som er 700 flere end i sidste uge. Onsdag er den mest »stille« dag med kun 4000 besøgende, men det er 1000 flere end i sidste uge.

De forventede besøgstal giver en god rettesnor for hvilke dage, at trafikken bliver værst i tidsrummet 8-9, hvor de studerende skal møde på universitet. Også Absalon har en meget stor gruppe studerende, som vi her på avisen ikke har tilsvarende tal for.

Den manglende stibro bliver forhåbentlig færdig-etableret inden nytår.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk