25. oktober 2020
Politiet uddelte ingen bøder, da de mødte omkring 50 biler med to til fire personer ved hver bil lørdag aften på Biltemas parkeringsplads. Foto: Thomas Olsen
Politiet uddelte ingen bøder, da de mødte omkring 50 biler med to til fire personer ved hver bil lørdag aften på Biltemas parkeringsplads. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Træf eller ræs? Politet lod bilforsamling slippe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Træf eller ræs? Politet lod bilforsamling slippe
Roskilde - 21. september 2020 kl. 13:43

En masse biler og mennesker var lørdag aften ved 20.30-tiden samlet på Biltemas parkeringsplads for enden af Industrivej.

Det lugtede lidt af gaderæs, ligesom der har været optræk til nogle foregående weekender, så træffet blev anmeldt til politiet.

arrow Læs også: Gaderæsfinale forpurret af fælles politiaktion: 180 personer sigtet

De dukkede op 20 minutter senere, hvor der var omkring 50 biler og i alt 100-200 mennesker på stedet.

Ingen kørte ræs, og politiets opfattelse var nærmere, at der var gang i en slags fremvisning af bilerne i stil med de torsdagstræf på Roskilde Havn, der for tiden er aflyst.

Biltræffet fandt sted samme dag, som de nye corona-restriktioner trådte i kraft, men det gav ikke politiet anledning til at gribe ind.

- Selvom det er efter de nye, skærpede forsamlingsregler, betragter vi hver bil som en gruppe, så på det punkt skete der som sådan ikke noget ulovligt. Det, man kan frygte i sådan en forsamling, er, at de laver væddeløbskørsel, men det har vi ikke set tegn på derude. Vi holder selvfølgelig øje med, hvad der sker derude, og vores opfattelse er, at når den første patruljebil dukker op, synes de ikke længere, det er så interessant, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Bilerne forsvandt derfra igen, og det stiller selvfølgelig spørgsmålet, hvorfor de involverede så dukkede op i første omgang. Mistanken om, at træffet havde forbindelse til gaderæs, blev forstærket af, at der et par timer senere fandt et reelt »Striben«-gaderæs sted i Køge.

arrow 100 samlet til bilræs
04. oktober 2020 kl. 08:29 Opdateret: kl. 08:29
arrow Politiet lukkede gaderæs: 216 personer fik bøder
04. oktober 2020 kl. 07:05 Opdateret: kl. 06:57
arrow Politiet sigter over 350 for at samles ulovligt til gaderæs
04. oktober 2020 kl. 03:56 Opdateret: kl. 03:58
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk