22. september 2019
Østsjællands Beredskab er ikke uvant med brande, der opstår på grund af kortslutninger i el. Torsdag skete det i en ubeboet lejlighed på Musicon. Foto: Kenn Thomsen
Østsjællands Beredskab er ikke uvant med brande, der opstår på grund af kortslutninger i el. Torsdag skete det i en ubeboet lejlighed på Musicon. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tom lejlighed gik i brand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tom lejlighed gik i brand
Roskilde - 12. april 2019 kl. 11:36
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Set fra den lyse side var der hverken mennesker eller indbo i den lejlighed på Rampelyset, der brød i brand fredag morgen. Der kom røg ud fra vinduer og tag, men da brandvæsenet troppede op ved halv otte-tiden, var de nødt til at lægge døren ned, da lejligheden på Musicon var fraflyttet i onsdags.

Branden viste sig at komme fra en ventilationskanal, hvor der var sket en kortslutning. Det skabte en del røg og ild, som bredte sig til isoleringen, men brandvæsenet fik slukket ilden og skar frit omkring kanalen og sikret sig, at intet bredte sig til taget eller andet.

Branden efterlod rod-, røg- og vandskader i lejligheden. Brandvæsenet er opmærksomt på, at lejligheden nedenunder også kan have fået vandskade inde i væggen, men der er sat skadeservice på opgaven.

Kortslutning i el er på ingen måde ukendt for brandvæsenet. Indsatsleder Michael Bruus fra Østsjællands Beredskab anslår, at det står for 60 procent af udrykningerne, da alt fra opladere og ipads til ventilation risikerer at kortslutte, hvis det står tilsluttet.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk