29. oktober 2020
Roskilde Rideklub står for et af de mange Sjov Ferie-arrangementet, når klubben inviterer til heste-hygge i uge 42. Foto: Thomas Olsen
Roskilde Rideklub står for et af de mange Sjov Ferie-arrangementet, når klubben inviterer til heste-hygge i uge 42. Foto: Thomas Olsen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tilmeldingen er åben: Sjov Ferie med zombier og søde dyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilmeldingen er åben: Sjov Ferie med zombier og søde dyr
Roskilde - 23. september 2020 kl. 18:21

Efterårsferien nærmer sig, og det betyder, at Roskilde Kommune har åbnet for tilmeldingen til de mange Sjov Ferie-arrangementer. Programmet kan ses på sjovferie.roskilde.dk, hvor man også kan tilmelde sig.

Blandt tilbuddene denne gang er en zombiedag på Roskilde Bibliotek, hvor man kan møde forfatterne bag »Den store zombiebog«. Men det er ikke det eneste uhyggelige tilbud. Man kan også hente en kreapose på bibliotekerne med materialer til at lave et kranium, et monster og en edderkop. Posen indeholder desuden en uhyggelig quiz og tips til de bedste gyserhistorier.

Er man ikke til uhygge, er der heste-hygge med Roskilde Rideklub, mens Dansk Politihundeforening inviterer alle børn med hund til at prøve at være politihundefører for en dag. Alle Sjov Ferie-arrangementer følger retningslinjer og anbefalinger fra sundhedsmyndighederne for at mindske risikoen for smitte med Covid-19.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk